voetbalzone

Feyenoord strijdt met duo uit Premier League om Utrecht-back Bulthuis

Bart Kruyt01 apr 2013, 20:56
Laatst bijgewerkt: 01 apr 2013, 20:56
Advertentie

Feyenoord verlengde onlangs het contract van Miguel Nelom en heeft ook Bruno Martins Indi nog in de selectie zitten. De Rotterdammers lijken echter rekening te houden met een vertrek van laatstgenoemde verdediger, want volgens Voetbal International heeft Feyenoord zich bij FC Utrecht gemeld voor Dave Bulthuis. De vraag is of de linksback te betalen is voor de Kuip-bewoners.

/

De 22-jarige Bulthuis beschikt over een contract dat tot medio 2014 doorloopt en Utrecht zal de verdediger in de zomer moeten verkopen, als het nog wat aan de speler wil verdienen. Feyenoord heeft echter concurrentie uit het buitenland: in de winterstop informeerden Fulham en Stoke City al naar Bulthuis en de twee clubs uit de Premier League hebben nog altijd interesse.

Bulthuis debuteerde in het seizoen 2010/11 in het eerste elftal van FC Utrecht en speelde tot dusver 49 competitiewedstrijden voor de Domstedelingen, waarvan 23 in het lopende seizoen. Utrecht is druk bezig met in orde maken van de financiën bij de club en lijkt daardoor wel open te staan voor een transfer. Het is niet duidelijk waar de voorkeur van Bulthuis naar uitgaat.

Bezig met laden …