voetbalzone

Feyenoord stuurt Cardiff weg: ‘Immers is niet te koop’

Erik van Dam19 jun 2013, 11:46
Laatst bijgewerkt: 19 jun 2013, 11:46
Advertentie

Feyenoord is niet van plan Lex Immers in de zomermaanden te laten vertrekken uit De Kuip. De 27-jarige aanvallende middenvelder maakte een prima debuutseizoen door bij de volksclub: voor de winterstop maakte hij tien goals in de Eredivisie en erna nog twee. Niet alleen qua productiviteit draagt Immers bij, maar ook met zijn inzet en vechtlust is hij een belangrijke pion in het team.

/

Cardiff City, promovendus in de Premier League, zou geïnteresseerd zijn in de geboren Hagenaar, maar moet elders proberen een nieuwe aanvallende middenvelder te vinden. Feyenoord is namelijk niet bereid te praten over een transfer van Immers. Dat maakt technisch directeur Martin van Geel duidelijk in gesprek met Voetbal International. Immers is cruciaal in de manier van spelen van Feyenoord, legt Van Geel uit.

“Hij is in principe niet te koop”, aldus de directeur. Datzelfde geldt voor spits Graziano Pellè, die een superseizoen kende en topscorer van Feyenoord werd. Halverwege het seizoen contracteerde men de Italiaan voor meerdere jaren. “Immers en Pellè spelen pas een jaar in de Kuip. Deze spelers willen we houden en anders wordt er zwaar onderhandeld”, aldus Van Geel over het tweetal. Immers' contract loopt nog tot medio 2016.

Bezig met laden …