voetbalzone

'Feyenoord vraagt dubbele cijfers voor Koemans plan met Pellè'

Bart Kruyt04 jun 2014, 07:35
Laatst bijgewerkt: 04 jun 2014, 07:35
Advertentie

De kans dat Ronald Koeman de nieuwe hoofdtrainer van Southampton wordt, lijkt steeds groter te worden. Dinsdag verscheen op Twitter het bericht dat de Zaankanter was gesignaleerd op vliegveld Heathrow, al werd dat niet bevestigd met een foto of een quote van de coach zelf. Volgens het Algemeen Dagblad is Koeman inmiddels de hoofdkandidaat bij Southampton.

voetbalzone

De nummer acht van het afgelopen seizoen is op zoek naar een opvolger voor de naar Tottenham Hotspur vertrokken Mauricio Pochettino en had een paar coaches in gedachten. De keuze lijkt nu te vallen op Koeman en dat zou wel eens kunnen betekenen dat Feyenoord naast zijn hoofdtrainer ook zijn topscorer gaat kwijtraken. Koeman zou Graziano Pellè namelijk graag willen meenemen naar het St Mary's Stadium.

Het Algemeen Dagblad claimt dat Feyenoord minstens tien miljoen euro wil hebben voor Pellè, die in de afgelopen twee jaar 50 keer scoorde in 57 competitiewedstrijden. Zijn contract in De Kuip loopt nog drie jaar door, tot de zomer van 2017. Southampton is spits Rickie Lambert al kwijtgeraakt aan Liverpool en dreigt ook Jay Rodriguez nog te verliezen.

Bezig met laden …