voetbalzone

Feyenoord wacht na uitgebracht miljoenenbod

Daniel Cabot Kerkdijk11 jan 2016, 06:00
Laatst bijgewerkt: 11 jan 2016, 06:00
Advertentie
voetbalzone

Feyenoord wacht op duidelijkheid van FC Twente inzake Renato Tapia, zo meldt De Telegraaf maandag. Volgens het dagblad hoopt de club uit Rotterdam deze week antwoord te krijgen op het formele bod van ongeveer twee miljoen euro op de middenvelder, die zelf graag zijn loopbaan in De Kuip wil vervolgen.

Tapia heeft zich volgens het dagblad verbaasd over de mededeling van FC Twente dat men niet bekend is met belangstelling van Feyenoord. De Rotterdammers zouden namelijk een bod hebben neergelegd bij de Enschedeërs, maar trainer René Hake ontkende dat er sprake was van concrete belangstelling voor de twintigjarige Peruviaans international.

Feyenoord wacht de ontwikkelingen rondom Tapia voorlopig relatief rustig af, daar Tonny Vilhena ook nog niet vertrokken is. De middenvelder gaat deze maand alleen weg als de ideale club voor hem langskomt en anders verlaat hij De Kuip in de zomer. Dan kan Feyenoord opnieuw werk maken van de komst van Tapia, die nog tot medio 2017 onder contract staat in Enschede.

Bezig met laden …