voetbalzone

Feyenoord weet van niks: 'Wij hebben geen signaal van hem opgevangen'

Matthijs van Laar22 dec 2015, 09:07
Laatst bijgewerkt: 22 dec 2015, 09:07
Advertentie

Middels een post op Instagram hintte Colin Kazim-Richards opzichtig naar een vertrek bij Feyenoord, maar de clubleiding weet nog niks van. Technisch directeur Martin van Geel kan dan ook weinig met de geruchten dat de spits in de winterstop op zoek gaat naar een andere club. In een reactie aan Voetbal International wijst hij onder meer op het doorlopende contract van de Turks international.

voetbalzone

Kazim-Richards kon vorig jaar rekenen op de nodige speelminuten, maar onder Giovanni van Bronckhorst is dat resoluut veranderd. Dat hangt grotendeels samen met de zomers komst van Michiel Kramer, die tot op heden de voorkeur geniet in de punt van de aanval. “Wij hebben geen enkel signaal opgevangen van hem dat hij zou willen vertrekken”, zegt Van Geel echter.

De td wijst erop dat Van Bronckhorst de aanvaller na de winterstop nog hard nodig kan gaan hebben. Na de hervatting van de competitie in januari duurt het seizoen nog vijf maanden en blessures zijn dan ook niet uitgesloten. Anass Achahbar mag eventueel wel weg in de winterstop, zo gaf Van Bronckhorst in een eerder stadium al te kennen.

Bezig met laden …