voetbalzone

‘Feyenoord weigert: bod van 1,7 miljoen euro gaat niet omhoog’

Erik van Dam22 jan 2016, 19:54
Laatst bijgewerkt: 22 jan 2016, 19:54
Advertentie

Het is maar de vraag of Renato Tapia gedurende deze transferperiode FC Twente zal verruilen voor Feyenoord. Donderdagmorgen meldde het Algemeen Dagblad dat FC Twente een som van 3,2 miljoen euro verlangt voor Tapia en dat Feyenoord niet hoger was gegaan dan 1,7 miljoen euro. Nu voegt RTV Rijnmond daaraan toe dat men in Rotterdam-Zuid niet van zins is het bod verder te verhogen.

voetbalzone

De regionale omroep stelt dat Martin van Geel druk in onderhandeling is met Onno Jacobs, zijn collega in Enschede. Feyenoord wil niet hoger gaan dan nu en aangezien de transfermarkt nog maar zo’n anderhalve week open is, ontstaat er misschien een impasse. FC Twente wil niet voor een appel en een ei zakendoen en houdt Tapia daardoor misschien tot de zomer bij zich. Dan kan Feyenoord het opnieuw proberen.

Feyenoord trok deze transferperiode nog geen nieuwe namen aan. Wel nam Lex Immers afscheid: hij maakt het seizoen op huurbasis af bij Cardiff City. Bovendien is Colin Kazim-Richards tot 1 februari geschorst en Giovanni van Bronckhorst zei vrijdag nog dat het beter zou zijn wanneer de Turkse Engelsman niet meer terugkeert, maar een andere club zoekt.

Bezig met laden …