voetbalzone

Feyenoord wil contract aanvoerder verlengen en praat met duo

Bart Kruyt26 sep 2012, 08:40
Laatst bijgewerkt: 26 sep 2012, 08:40
Advertentie

Stefan de Vrij zette ruim een jaar geleden zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis bij Feyenoord en komt nu opnieuw in aanmerking voor een contractverlenging. De verdediger ligt nog tot medio 2014 vast bij de Rotterdamse club en Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, laat weten dat zijn werkgever de samenwerking met De Vrij graag wil verlengen.

/

De twintigjarige verdediger maakt een geweldige ontwikkeling door en groeide uit tot aanvoerder van Feyenoord en international van het Nederlands elftal. "We hebben in ons salarisbudget nog ruimte om enkele spelers langer aan ons te binden en Stefan is een van de eersten met een contract tot 2014 met wie we gaan praten. Maar laat hem eerst maar fit worden", zegt Van Geel in NUsport. De Vrij herstelt momenteel van een hamstringblessure.

Voor het gesprek met De Vrij gaat Van Geel nog om de tafel met de belangenbehartigers van de middenvelders Kelvin Leerdam en Tonny Vilhena. Het contract van eerstgenoemde loopt aan het eind van dit seizoen af, terwijl Vilhena heeft nog een contract heeft tot medio 2014. "Met hen gaan we binnen enkele weken aan de slag", belooft Van Geel. "Ik ga snel een afspraak maken met hun zaakwaarnemers."

Bezig met laden …