voetbalzone

Feyenoord wil drietal doorgebroken talenten financieel belonen

Erik van Dam02 apr 2012, 15:48
Laatst bijgewerkt: 02 apr 2012, 15:48
Advertentie

Feyenoord wil de positieve ontwikkeling die Anass Achahbar, Tonny Trindade de Vilhena en Terence Kongolo doormaken belonen. Het drietal talenten laat zich dit seizoen zien bij de club uit Rotterdam-Zuid en daar mag wat tegenover staan, zo vindt Feyenoord. Technisch directeur Martin van Geel praat binnenkort met hun zaakwaarnemers, meldt NUsport.

/

Deze week spreekt de td al met de vertegenwoordigers van Kelvin Leerdam (John Veldman) en Jerson Cabral (Wessel Weezenberg). Feyenoord hoopt dat duo langer vast te leggen: nu lopen hun contracten nog tot volgend jaar zomer. In februari en januari kregen Leerdam en Cabral reeds een voorstel van Feyenoord en Van Geel zegt dat er nu met Veldman en Weezenberg gesproken zal worden over die aanbiedingen.

Achahbar, Trindade en Kongolo liggen nog voor de lange termijn vast, maar ontwikkelen zich dermate goed dat Feyenoord hun contracten wil verbeteren. “We willen die jongens financieel belonen voor de ontwikkeling die ze de dit seizoen doormaken. Daarnaast willen we een stuk bescherming inbouwen door ze langer aan ons te binden.”

Bezig met laden …