voetbalzone

Feyenoord wil langer door met talent: ‘Was constructief gesprek’

Peter Nusselder03 okt 2012, 11:21
Laatst bijgewerkt: 03 okt 2012, 11:21
Advertentie

Feyenoord heeft goede hoop dat het erin zal slagen om Tonny Vilhena langer voor de club te behouden. De pas zeventienjarige middenvelder, die afgelopen seizoen al zijn debuut maakte in de hoofdmacht van de Rotterdammers, ligt momenteel tot en met de zomer van 2014 vast.

/

Vorige week heeft technisch directeur Martin van Geel echter voor het eerst met de jeugdinternational en diens zaakwaarnemer Mino Raiola gesproken over een verlenging van deze verbintenis. “Het was een constructief gesprek”, laat Van Geel opgetogen weten aan Voetbal International. “Maar ik denk dat we nog wel een paar keer aan tafel zullen zitten voordat we tot een akkoord komen”, blijft de beleidsbepaler voorzichtig.

Verder is het afwachten wat er gaat gebeuren met Kelvin Leerdam en Stefan de Vrij. Het contract van Leerdam loopt aan het eind van dit seizoen af, en Van Geel gaat deze week in gesprek met de verdediger annex middenvelder. “We gaan een laatste poging doen om hem te behouden.” Aanvoerder De Vrij ligt nog tot medio 2014 vast. “We willen dus eerder met Stefan gaan praten. We hebben nog geen afspraak gemaakt, maar dat zal snel gebeuren.”

Bezig met laden …