voetbalzone

Feyenoord wil luisteren naar tijdelijke aanbiedingen voor keeper

Erik van Dam25 mrt 2014, 14:23
Laatst bijgewerkt: 25 mrt 2014, 14:23
Advertentie
voetbalzone

Feyenoord verwelkomt na dit seizoen Warner Hahn van FC Dordrecht in De Kuip. Al enkele maanden geleden bereikten de Rotterdammers en de geboren Amsterdammer een akkoord over een meerjarig contract. Hahn moet de strijd aangaan met Erwin Mulder voor minuten onder de lat en wie die strijd verliest, zal in principe genoegen moeten nemen met een rol op het tweede plan.

Voor Kostas Lamprou betekent dat, dat het perspectief op speeltijd nog minder wordt. De 22-jarige keeper kwam in de jeugd uit voor Ajax en Feyenoord en debuteerde in september 2011 in het eerste elftal van Feyenoord, in een bekerwedstrijd. Daarna kwamen er nog vier bekerduels en twaalf optredens in de Eredivisie bij. Lamprou is nu tweede keus achter Mulder en mag in de zomer verhuurd worden.

Geïnteresseerde clubs kunnen zich na het seizoen melden bij Feyenoord voor de Griek, weet RTV Rijnmond. Het contract van Lamprou in de havenstad loopt nog tot het eind van het seizoen 2014/15. Hij werd in het verleden al eens uitgeleend aan stadsgenoot Excelsior, maar kwam nooit in actie in een officiële wedstrijd voor de Kralingers.

Bezig met laden …