voetbalzone

Feyenoorder klaagt niet: ‘Het hele stadion schreeuwt als ik inval’

Erik van Dam18 dec 2015, 23:20
Laatst bijgewerkt: 18 dec 2015, 23:20
Advertentie

Lex Immers was in zijn eerste drie seizoenen bij Feyenoord een vaste waarde: zowel Ronald Koeman als Fred Rutten deed week in, week uit een beroep op de middenvelder. Giovanni van Bronckhorst maakt echter andere keuzes sinds de komst van Marko Vejinovic en Simon Gustafson en dus zat Immers dit seizoen veelvuldig op de tribune. Donderdagavond mocht Immers voor het eerst sinds tijden weer eens meedoen.

voetbalzone

De Haagse middenvelder kwam op 20 september voor het laatst in actie, maar loste in de bekerwedstrijd tegen Willem II een kwartier voor tijd Vejinovic af. Het voelt als een beloning, zegt Immers tegen RTV Rijnmond. “Dat geeft een bepaalde voldoening en vertrouwen van de spelersgroep. Het vertrouwen in mijzelf heb ik in ieder geval nooit verloren”, geeft de middenvelder aan.

Vorig jaar tekende hij nog bij in Rotterdam-Zuid en eerder ging een transfer naar het buitenland niet door, omdat Feyenoord hem per se wilde houden. Dat zijn situatie nu geheel anders is, is best slikken voor Immers. Toch gooit hij zeker niet zijn kont tegen de krib: hij heeft er vrede mee, zegt hij. Bovendien voelt hij veel support rondom Feyenoord. “Ik loop mij warm, supporters zingen mij toe. Het hele stadion schreeuwt als ik inval.”

“Dat geeft voldoening. Een stukje respect van de aanhang naar mij toe. Ik heb in de drie jaar tijd dat ik hier speel toch wel iets laten zien, ondanks alle kritiek die er op mij is”, vindt de 29-jarige middenvelder. Immers heeft in De Kuip nog een contract tot het einde van het seizoen 2016/17.

Bezig met laden …