voetbalzone

Feyenoorder zoekt nieuwe club: 'Het is tijd voor een volgende stap'

Bart Kruyt06 mei 2014, 07:25
Laatst bijgewerkt: 06 mei 2014, 07:25
Advertentie

Kostas Lamprou is op zoek naar een nieuwe club. De doelman was in het afgelopen seizoen de stand-in van Erwin Mulder en weet dat Feyenoord zich voor het nieuwe voetbaljaar al heeft verzekerd van de komst van Warner Hahn, die overkomt van FC Dordrecht. Lamprou kan verhuurd worden en zijn zaakwaarnemer is op zoek naar een nieuwe club voor de Griek.

voetbalzone

De goalie laat weten dat hij graag in Nederland wil blijven: "Ik moet nu minuten gaan maken, anders sta ik stil in mijn ontwikkeling", zegt Lamprou in het Algemeen Dagblad. "Vorig seizoen speelde ik een paar weken achter elkaar en kwam ik bij de Griekse selectie. Ik hoopte erg dat ik naar het WK zou kunnen, maar dit seizoen kreeg ik geen speeltijd. Nu is het tijd voor de volgende stap."

De 22-jarige Lamprou zit nu al een paar jaar bij Feyenoord en kwam in het seizoen 2012/13, door blessureleed bij Mulder, nog tot 12 competitiewedstrijden in de Eredivisie. In het afgelopen voetbaljaar mocht de Griek echter slechts tweemaal meedoen, tegen SC Cambuur en AZ. Het contract van Lamprou loopt nog een jaar door.

Bezig met laden …