voetbalzone

Fin maakt op magistrale wijze tweede doelpunt uit loopbaan

Bart Kruyt28 mei 2011, 17:05
Laatst bijgewerkt: 28 mei 2011, 17:05
Advertentie

Jani Virtanen heeft er met één schot voor gezorgd dat hij voortaan wat beter in de gaten gehouden zal worden door tegenstanders én door scouts van andere Europese clubs. De middenvelder van JJK schreef het doelpunt van de week op zijn naam, door van ongeveer dertig meter schitterend uit te halen in de competitiewedstrijd tegen KuPS (2-0).

Virtanen opende na een uur spelen op fabuleuze wijze de score. Een lange bal van achteruit werd doorgekopt, waarna Virtanen naar het speeltuig rende en deze één keer liet stuiteren. Vervolgens twijfelde hij niet: de middenvelder haalde direct uit en leek de bal in eerste instantie uit het complex af te knallen. De bal daalde echter al snel weer en viel net onder de lat schitterend binnen.

Voor de 23-jarige middenvelder betekende het pas zijn tweede doelpunt uit zijn loopbaan: zijn vorige treffer maakte hij in 2006, maar die was niet zo fraai als het doelpunt van deze week tegen KuPS. Na zes speelronden staat JJK bovenaan in de Finse competitie, gevolgd door het Inter Turku van de Nederlandse trainer Job Dragtsma. KuPS staat negende.


Bezig met laden …