voetbalzone

Finse coach: 'Woensdag kon wel eens laatste duel van Litmanen zijn'

Peter Nusselder15 nov 2010, 11:01
Laatst bijgewerkt: 15 nov 2010, 11:01
Advertentie

Jari Litmanen is inmiddels 39 en al langer was bekend dat de Fin niet het eeuwige voetballeven had, maar het afscheid van de voormalig Ajacied is mogelijk op korte termijn aanstaande. Interim-bondscoach Olli Huttunen van Finland heeft het vermoeden dat Litmanen er na woensdag mee stopt.

/

Dan krijgen de Finnen in het kader van de kwalificatie voor het EK in 2012 in Oekraïne en Polen bezoek van San Marino en Huttunen zou niet raar staan te kijken als Litmanen zijn actieve carrière na dat duel beëindigt. “Ik heb gesproken met Jari, alleen is hij altijd zo geheimzinnig”, liet de tijdelijke keuzeheer van de Finnen weten op een persconferentie.

“Maar als ik voetbalsupporter was, zou ik wedstrijd van woensdag niet willen missen. Het kon wel eens de laatste van Jari Litmanen zijn”, zegt de oefenmeester die is aangesteld na het vertrek van Start Baxter. De competitie in Finland, waar Litmanen met FC Lahti degradeerde, is inmiddels afgelopen. De ex-Ajacied kan tegen San Marino op 136 interlands komen.

Bezig met laden …