voetbalzone

Fischer: ‘Ik heb in Denemarken gefeest, ja, ik kwam ietsje te zwaar terug’

Peter Nusselder24 jul 2013, 09:35
Laatst bijgewerkt: 24 jul 2013, 09:35
Advertentie

Viktor Fischer is inmiddels klaar voor het nieuwe seizoen en neemt het zaterdag met Ajax op tegen bekerwinnaar AZ, in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Bij het begin van de voorbereiding was de aanvaller dat nog niet; de negentienjarige Fischer heeft in zijn vaderland goed vakantie gevierd.

/

“Ik heb in Denemarken gefeest, ja”, geeft de Deens international toe in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Tussendoor heb ik hardgelopen, maar ik was eerlijk gezegd wel ietsje te zwaar toen ik weer bij Ajax kwam.” Fischer haast zich echter te zeggen dat het allemaal geen onoverkomelijke fysieke problemen opleverde. “Misschien een kilootje, hoor. Binnen een week was het er wel weer af.”

Ondertussen heeft de Deen zich naar eigen zeggen flink ontwikkeld tijdens het afgelopen seizoen. “Ik heb meer rust en vertrouwen. De trainers weten nu wat ze aan me hebben. Dat geeft een fijn gevoel. Ik was ook bang om fouten te maken. Dat heb ik nu niet meer. Er staat nu een heel andere Fischer. Bewuster, maar nog altijd met veel ambities”, zegt de aanvaller van de regerend landskampioen.

Bezig met laden …