voetbalzone

‘Fischer is net zo oud als ik, dus hoop dezelfde ontwikkeling door te maken’

Peter Nusselder12 jun 2013, 09:29
Laatst bijgewerkt: 12 jun 2013, 09:29
Advertentie

Ajax heeft tot op heden nog mar weinig plezier kunnen beleven aan Dejan Meleg, maar in Amsterdam gaan velen ervan uit dat de achttienjarige Serviër in de toekomst nog zeker van waarde zal zijn voor de kampioen van de Eredivisie. Daar is de talentvolle aanvaller zelf in ieder geval ook van overtuigd.

/

Meleg werd ook in verband gebracht met onder meer Arsenal, Juventus en Borussia Dortmund, maar verruilde Vojvodina Novi Sad een half jaar geleden toch voor Ajax. De onderhandelingen namen overigens bijna een jaar in beslag, terwijl de aanvaller in de tussentijd geen minuut in actie kwam voor zijn toenmalige werkgever in Servië. “Ik was na de winterstop dus nog niet speelklaar”, vertelt Meleg aan Ajax Showtime.

De belofte kwam zodoende niet verder dan een aantal wedstrijden bij Jong Ajax. Meleg hoopt echter dat trainer Frank de Boer komend seizoen regelmatig een beroep op hem zal doen, en laat weten dat de positie van vleugelspits hem het beste ligt. De Serviër neemt zijn afgelopen jaar doorgebroken ploeggenoot Viktor Fischer daarbij als voorbeeld: “Fischer is net zo oud als ik, dus ik hoop dezelfde ontwikkeling door te maken als hij.”

Bezig met laden …