voetbalzone

Flamboyante clubeigenaar sluit slecht presterende selectie op in hotel

Thijs Post19 nov 2015, 08:54
Laatst bijgewerkt: 19 nov 2015, 08:54
Advertentie

Het gaat niet bijzonder goed met Leyton Orient en clubeigenaar Francesco Becchetti heeft daardoor besloten tot een bijzondere maatregel. Na de nederlaag tegen Hartlepool, zondag, liet de eigenaar de spelersbus naar een hotel van keten Marriott rijden. Daar zit de selectie (achttien spelers en zes stafleden) nu al sinds zondag. Leyton Orient is actief in de League Two, het vierde niveau van Engeland.

Volgens de Daily Mail mogen de spelers naar buiten, maar moeten ze terugkeren om te eten, slapen en leven in het hotel. De verwachting is dat de spelers er tot de volgende wedstrijd, tegen York, moeten blijven. De prijs van een kamer in het hotel is circa 140 euro, dus de rekening voor Becchetti loopt flink op.

Becchetti staat bekend om zijn bijzondere maatregelen. Zo liet hij de selectie vorig seizoen tien vakantiedagen inleveren, toen men degradeerde uit de League One. Overigens is het niet helemaal zuivere koffie bij Becchetti. Zo werd hij vorig jaar nog gearresteerd in opdracht van Albanië, waar hij gezocht werd voor fraude en witwassen.

Bezig met laden …