voetbalzone

Flamengo komt met verlaat kerstcadeau in vorm van Ronaldinho

Daniel Cabot Kerkdijk28 dec 2011, 23:20
Laatst bijgewerkt: 28 dec 2011, 23:20
Advertentie

Ronaldinho speelt ook komend jaar in de kleuren van Flamengo, zo meldt de Braziliaanse club via de officiële kanalen. De nummer vier van vorig seizoen heeft een akkoord met de investeringsmaatschappij Traffic, die zorg moet dragen voor het miljoenensalaris van de balvirtuoos.

/

Traffic had de afgelopen vijf maanden geen enkele cent uitgekeerd en dat was voor Braziliaanse media een goede reden om uitgebreid over de toekomst van de ex-speler van onder meer Barcelona en AC Milan te speculeren. Flamengo en Traffic hebben inmiddels echter over de financiële voorwaarden overeenstemming bereikt en de 31-jarige Ronaldinho blijft zodoende een jaar langer in Rio de Janeiro voetballen.

Traffic moet uiterlijk 9 januari 2012 1,54 miljoen euro, vijf maandsalarissen, aan Ronaldinho overmaken. "Dit is een verlaat kerstcadeau voor de supporters", gaf vice-voorzitter Michel Levy aan. "Dit is een prachtige dag voor de fans van Flamengo. We hebben hard gewerkt en het resultaat is dan ook bevredigend." Ronaldinho hoopt via Flamengo het WK van 2014 te mogen spelen.

Bezig met laden …