voetbalzone

Forse tegenvaller voor United: 'Hij kost 45 miljoen en wil helemaal niet weg'

Matthijs van Laar12 jan 2016, 17:17
Laatst bijgewerkt: 12 jan 2016, 17:17
Advertentie

De delegatie van Manchester United die op weg zou zijn naar Madrid, kan rechtsomkeert maken. De Engelsen hopen Atlético Madrid te beroven van Saúl Níguez, maar lijken te zijn begonnen aan een onmogelijke missie. Volgens de vader van de 21-jarige middenvelder wil zijn zoon nog helemaal niet weg uit Spanje.

voetbalzone

United zou bereid zijn 20 à 25 miljoen euro neer te tellen voor de jongeling, die dit seizoen bezig is aan zijn grote doorbraak in de hoofdmacht van los Colchoneros. “Hij heeft een afkoopsom in zijn contract staan van 45 miljoen euro”, countert Saúls vader alvast in gesprek met Radio COPE. “Op dit moment is die jongen gelukkig bij de club en wil hij niet weg. Hij geniet hier het volste vertrouwen.”

Saúl is afkomstig uit de jeugdopleiding van Atlético en speelde in het seizoen 2013/14 34 competitiewedstrijden op huurbasis voor Rayo Vallecano. Afgelopen woensdag scoorde hij nog tegen zijn oude ploeg in de Copa del Rey. De jeugdinternational speelde tot dusver 39 competitieduels voor Atlético in de Primera División, waarvan 13 in het lopende voetbaljaar.

Bezig met laden …