voetbalzone

‘Fosu-Mensah gaat op huurbasis in Bundesliga aan de slag’

Daniel Cabot Kerkdijk04 aug 2018, 19:29
Laatst bijgewerkt: 04 aug 2018, 19:29
Advertentie

Timothy Fosu-Mensah gaat in de Bundesliga spelen, zo meldt het Duitse Sky Sport. De verdediger staat naar verluidt op het punt om Manchester United tijdelijk in te ruilen voor Hertha BSC, dat met Karim Rekik al een ander Nederlander onder contract heeft staan.

Manchester United beschikt met Matteo Darmian, Antonio Valencia, Ashley Young en zomeraankoop Diogo Dalot al over vier (potentiële) rechtsbacks, al lijkt Darmian nog deze maand te vertrekken. Ook de toekomst van Fosu-Mensah lijkt dus opnieuw buiten Old Trafford te liggen, met zijn tweede uitleenbeurt op handen.

Fosu-Mensah, twintig jaar, werd afgelopen seizoen verhuurd aan Crystal Palace en kwam tot 21 optredens in de Premier League. Eerder deze zomer werd de drievoudig international van het Nederlands elftal met Valencia in verband gebracht, maar de keuze van de Oost-Spaanse club viel uiteindelijk op Cristiano Piccini van Sporting Portugal.

Het contract van Fosu-Mensah met Manchester United loopt nog twee seizoenen door. “Ik heb mij bij Crystal Palace verbeterd en denk als een betere speler te zijn teruggekomen. Ik wil laten zien dat ik beter ben geworden, wil mijzelf bewijzen. Ik zal hard blijven werken en dan zien we wel wat er gebeurt”, zei het voormalig jeugdexponent van Ajax enkele dagen geleden.

Bezig met laden …