Francesco Farioli Alex KroesImago

Francesco Farioli en Alex Kroes worden samen gespot bij Eredivisie-wedstrijd

Mart van Mourik25 aug 2024, 16:49
Laatst bijgewerkt: 25 aug 2024, 16:49
Advertentie

Alex Kroes en Francesco Farioli zijn zondagmiddag gespot op de tribune in Rotterdam. Sparta Rotterdam en Feyenoord troffen elkaar in de Eredivisie en de clubs hielden elkaar op een 1-1 gelijkspel onder toeziend oog van het Ajax-duo.

De kans is groot dat Kroes en Farioli aanwezig waren bij het duel op Het Kasteel om de tegenstander van volgende week te analyseren: Feyenoord. De Klassieker wordt zondag 1 september om 14:30 uur gespeeld in De Kuip.

Ajax zal een enigszins verzwakt Feyenoord treffen, want trainer Brian Priske zal niet kunnen beschikken over basisspeler van de afgelopen weken Ramiz Zerrouki. De middenvelder kreeg zondag tegen Sparta twee gele kaarten van scheidsrechter Alex Bos.

Feyenoord liep zondag tegen het tweede puntenverlies van het Eredivisie-seizoen aan. De ploeg van Priske had het buitengewoon moeilijk tegen zijn stadgenoot, en kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Hoogtepunt van het duel was de 1-0 van Camiel Neghli, die Feyenoord-goalie Timon Wellenreuther verschalkte met een fantastische volley van afstand.

Bezig met laden …