Francesco FarioliImago

Francesco Farioli lijkt niet blij met houding van Ajax-wissel en houdt hand langer vast

VOETBALZONE22 aug 2024, 22:39
Laatst bijgewerkt: 22 aug 2024, 22:44

Francesco Farioli is niet blij met de houding van Mika Godts, zo merkt onder meer commentator Sierd de Vos op tijdens het duel tussen Ajax en Jagiellonia Bialystok. De aanvaller werd in de 85ste minuut naar de kant gehaald en reageerde boos op zijn trainer, die daar niet van gediend leek.

Godts was belangrijk voor Ajax met enkele geslaagde dribbels en goede kansen. Bovendien zorgde hij voor de 0-2 op aangeven van Devyne Rensch, maar de Belgische aanvaller miste ook een strafschop in de tweede helft.

Toen Godts in de 85ste minuut naar de kant moest ten faveure van Steven Bergwijn, was de doelpuntenmaker allerminst tevreden, zo blijkt ook uit de beelden.

“Even die hand vasthouden”, ziet De Vos tijdens de uitzending van Ziggo Sport. “De trainer is niet tevreden met de reactie van Godts. Hij feliciteerde hem...”