voetbalzone

'Frankrijk heeft veel grote namen, maar het zijn gewoon elf spelers'

Daniel Cabot Kerkdijk14 jun 2010, 14:46
Laatst bijgewerkt: 14 jun 2010, 14:46
Advertentie

Mexico heeft geen vrees voor Frankrijk, de komende tegenstander van de Midden-Amerikanen op het WK in Zuid-Afrika. De ploeg van bondscoach Javier Aguirre kwam in de openingswedstrijd tegen Zuid-Afrika niet verder dan een 1-1 gelijkspel en zal van de Fransen moeten winnen om hoop te houden op de volgende ronde. "We zullen een goed resultaat moeten behalen", stelt Gerardo Torrado.

/

"We zijn op zoek naar een overwinning op Frankrijk", vertelde de middenvelder aan diverse Mexicaanse media. "Frankrijk heeft veel grote namen, maar het zijn gewoon elf spelers. Net als wij. We gaan alles geven en zijn niet bang voor hen." Frankrijk stelde vrijdag teleur in haar eerste wedstrijd. Tegen Uruguay kwamen les Bleus niet verder dan een 0-0 remise.

Volgens Torrado is er geen sprake van nervositeit in het kamp van Mexico. "Er is altijd druk, maar dat is logisch op een WK", stelde de 115-voudig international. Ploeggenoot Carlos Vela was eveneens positief gestemd. "We weten dat we van Frankrijk kunnen winnen."

Bezig met laden …