voetbalzone

Frans international beëindigt doelpuntendroogte na bezoek aan hypnotiseur

Yanick Vos15 dec 2016, 18:51
Laatst bijgewerkt: 15 dec 2016, 18:51
Advertentie
/

André-Pierre Gignac heeft een wel heel bijzondere hulplijn ingeschakeld nadat hij al twee maanden niet had gescoord voor zijn club Tigres. De Franse spits was ten einde raad en klopte aan bij een hypnotiseur. Gignac werd behandeld en scoorde in zijn eerstvolgende wedstrijd al na vier minuten.

De dertigjarige spits scoorde voor het laatst op 17 september en stond sindsdien 764 minuten droog. Hij meldde zich bij John Milton, hypnotiseur van beroep. “Je kan wel stellen dat hij zich zorgen maakte”, reageert Militon tegenover AFP. “Hij viel in een veranderde staat van bewustzijn en de behandeling werd uitgevoerd.”

Na de behandeling had Gignacop 26 november slechts vier minuten nodig om de score te openen in de wedstrijd tegen Pumas. Gignac vierde het doelpunt samen met ploeggenoot Javier Aquino, die deed alsof hij hem hypnotiseerde. Bij zijn tweede doelpunt ‘hypnotiseerde’ Gignac al vierend zijn ploeggenoten. De Frans international scoorde een hattrick in het duel dat met 5-0 werd gewonnen. “Hopelijk blijft hij die hypnotiseur zien. Zolang hij drie keer per wedstrijd scoort, mag hij van mij zo vaak gaan als hij wil”, aldus Tigres-trainer Ricardo Ferretti.

Bezig met laden …