voetbalzone

Frans international dreigt met vertrek bij Inter: ‘Er moet iets veranderen’

Yanick Vos01 nov 2016, 11:22
Laatst bijgewerkt: 01 nov 2016, 11:22
Advertentie
/

Geoffrey Kondogbia staat tot medio 2020 onder contract bij Internazionale, maar twijfelt nu al over zijn toekomst bij de club. De 23-jarige middenvelder is ontevreden over zijn speeltijd bij de club uit Milaan. Aan een vertrek wil hij voorlopig nog niet denken. Wél is hij van mening dat er iets moet veranderen.

Kondogbia zegt 'optimistisch' te zijn over zijn toekomst bij de club, maar gaat dingen evalueren 'als de situatie niet verandert'. De middenvelder begon dit seizoen slechts vier keer in de basis onder Frank de Boer en werd tegen Bologna zelfs na nog geen half uur spelen al gewisseld. De Fransman is momenteel geblesseerd, maar waarschuwt voor een vertrek bij de Nerazzurri als er niets verandert.

"Ik blijf optimistisch, ik moet wel", zegt Kondogbia in gesprek met Chaine Équipe. "De situatie is zoals hij is, daar moet ik verandering in zien te brengen. Maar ik ben een voetballer die wil spelen. Als de situatie niet verandert, dan moeten we gaan evalueren over wat we gaan doen. Momenteel is een vertrek ondenkbaar. Het is jammer, want ik voelde me nog wel zo goed bij de start van het seizoen." Mogelijk lost de situatie zich vanzelf op. De Boer is dinsdag namelijk ontslagen.

Bezig met laden …