voetbalzone

Franse middenvelder Goulon tekent voor twee jaar bij Blackburn Rovers

Peter Nusselder22 okt 2010, 13:06
Laatst bijgewerkt: 22 okt 2010, 13:06
Advertentie

Blackburn Rovers heeft zich in ieder geval de komende twee seizoenen verzekerd van de diensten van Hérold Goulon. De Franse middenvelder heeft vrijdag een contract gesigneerd dat hem twee jaar aan de Premier League-club bindt. Blackburn hoeft geen transfersom voor de Fransman te betalen.

De 22-jarige Goulon was namelijk clubloos, sinds hij afgelopen zomer vertrok bij het Franse Le Mans. De middenvelder was eind september al op Ewood Park voor een trainingsstage en is nu door Rovers vastgelegd. De Engelse club heeft voorts een optie voor een derde seizoen bedongen bij de speler die als tiener eerder onder contract stond bij Middlesbrough.

Daar kwam Goulon echter geen minuut in actie voor de hoofdmacht. “Mijn eerste wedstrijd voor Middlesbrough speelde ik toen ik achttien jaar was, dus destijds was ik nog niet echt volwassen en werkte ik niet zo hard als ik zou moeten”, vertelt de middenvelder op de officiële website van zijn nieuwe club. “Maar nu ben ik 22 en weet ik wat ik moet doen om iedere week te spelen.”

Bezig met laden …