voetbalzone

Franse promovendus haalt opnieuw broer van Chelsea-vedette

Bart Kruyt21 jul 2011, 07:40
Laatst bijgewerkt: 21 jul 2011, 07:40
Advertentie

Dijón haalde twee jaar geleden Lesly Malouda (de vier jaar jongere broer van Florent) binnen en probeert het nu opnieuw met een gezinslid van een Chelsea-ster. De Franse promovendus maakt melding van de komst van Freddy Drogba, de negentienjarige broer van Didier. De transfer is nog niet helemaal afgerond, maar Dijón meldt op haar website dat de kogel bijna door de kerk is.

Freddy Drogba komt over van Le Mans, waar hij overigens nog maar nauwelijks aan spelen toekwam. Dijón, dat in het afgelopen seizoen als derde eindigde in de Ligue 2 en het volgend jaar op het hoogste niveau mag proberen, ziet het desondanks zitten in de Ivoriaan en heeft hem binnengehaald. Het is niet bekend voor hoeveel jaar de jongste Drogba tekent.

Naast Freddy heeft Didier Drogba nóg een voetballende broer, Joël. Hij speelde in zijn loopbaan onder meer voor FC Metz, Le Mans, FC Farvagny en laatstelijk bij Metallurg Donetsk. In Oekraïne werd zijn contract drie jaar geleden echter niet verlengd en sindsdien zit de 26-jarige Joël zonder club. Stages bij St. Pauli, NK Zagreb en Leyton Orient liepen op niets uit.

Bezig met laden …