voetbalzone

FSV Mainz bereid om talent Bell naar Internazionale te laten gaan

Bart Kruyt29 apr 2010, 12:00
Laatst bijgewerkt: 29 apr 2010, 12:00
Advertentie

FSV Mainz 05 is bereid om mee te werken aan een vertrek van Stefan Bell naar Internazionale. De Italiaanse grootmacht heeft naar verluidt anderhalf miljoen euro over voor de jeugdinternational en Mainz heeft aangegeven een transfer niet tegen te zullen houden. “Als hij wil vertrekken, dan zullen we hem laten gaan”, zei manager Christian Heidel.

De achttienjarige Bell speelde vooralsnog geen enkele officiële wedstrijd in het eerste elftal van Mainz, maar de scouts van Inter denken al genoeg te weten. De aanvoerder van het Duitse elftal voor spelers onder de negentien jaar heeft indruk gemaakt en kan al op jonge leeftijd vertrekken. Mainz zal een transfer van de mandekker niet tegenhouden.

“Natuurlijk zouden wij hem graag hier houden, aangezien wij ook zien dat hij een groot talent is”, zei Heidel in Kicker. “Maar de spelers beslist. Als hij zegt dat hij naar Internazionale wil vertrekken, dan laten wij hem gaan.” Bell tekende nog niet zolang geleden zijn eerste profcontract bij Mainz en ligt tot de zomer van 2012 vast bij de club.

Bezig met laden …