voetbalzone

Fulham: Andreasen binnen, Cousin bijna

22 jan 2008, 18:12
Laatst bijgewerkt: 22 jan 2008, 18:12
Advertentie
Fulham is bijzonder actief op de transfermarkt. De Londense club haalde eerder al Brede Hangeland, heeft Jari Litmanen op proef en versterkt de gelederen nu met Leon Andreasen (Werder Bremen) en Daniel Cousin (Glasgow Rangers). De komst van de laatstgenoemde is nog afhankelijk van persoonlijke eisen.

Andreasen (24) zette zijn handtekening onder een contract tot medio 2011. De middenvelder van Deense komaf, achtvoudig international, kon in de Hanzestad op weinig speeltijd rekenen. Vorig seizoen werd hij al aan FSV Mainz 05 verhuurd en ook dit seizoen kwam hij niet verder dan een sporadische basisplaats.

“Ik heb altijd met veel plezier voor Werder Bremen gespeeld”, meldt Andreasen op de website van The Cottagers. “Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Een uitdaging die op mij wacht en waar ik naar uitkijk.” Fulham-coach Roy Hodgson noemt hem 'een veelbelovende speler die een belangrijke rol gaat vervullen'.

De komst van Cousin staat op het punt om beklonken te worden. De aanvaller uit Gabon moet alleen nog medisch gekeurd worden en daarnaast moeten beide partijen het eens worden over zijn persoonlijke eisen. Cousin (30) kwam vorig jaar zomer over van RC Lens en scoorde acht competitiedoelpunten voor The Gers.
Bezig met laden …