voetbalzone

Fulham bevestigt dat gesprekken over Jol zijn beëindigd

Erik van Dam22 jul 2010, 12:45
Laatst bijgewerkt: 22 jul 2010, 12:45
Advertentie

Fulham heeft donderdag via een officiële verklaring op de clubwebsite laten weten niet langer met Ajax te praten over Martin Jol. De Londenaren hadden sinds vorige week goede hoop dat de coach was los te weken bij de Amsterdammers, maar stuitten op verzet. “We waren het al eens met Jol, maar Ajax wilde hem niet laten gaan”, geeft de club aan.

/

The Cottagers vinden het jammer dat Ajax besloot niet mee te werken aan een vertrek van haar trainer. “We hebben gesprekken gevoerd met Ajax, maar moeten bevestigen dat de onderhandelingen over vrijgave van Martin Jol zijn gestopt”, laat de Engelse club weten. “Tijdens de onderhandelingen kreeg Fulham te horen dat er een clausule in het contract van Jol met Ajax stond. Later werd pas duidelijk dat deze clausule niet langer geldig was.”

Fulham geeft aan dat het Ajax toch wil bedanken voor de medewerking tijdens ‘dit zeer publieke proces’. Ray Lewington, die de functie van interim-trainer vervult bij de club, zal doorgaan in zijn huidige rol. Fulham blijft zoekende naar een geschikte opvolger voor Roy Hodgson, die de club verliet voor een contract bij Liverpool.

Bezig met laden …