voetbalzone

Fulham bindt aanvoerder Hangeland twee jaar langer

Erik van Dam27 nov 2009, 10:32
Laatst bijgewerkt: 27 nov 2009, 10:32
Advertentie

Brede Hangeland heeft zijn contract bij Fulham met twee jaar verlengd. De aanvoerder van The Cottagers en het Noorse nationale team staat nu tot medio 2013 onder contract, meldt de club vrijdag. Hangeland werd gedurende de zomer in verband gebracht met enkele Engelse topclubs, maar heeft zijn toekomst definitief aan de Londenaren verbonden.

/

“Ik ben zeer gelukkig met deze nieuwe overeenkomst en hoop dat dit een einde maakt aan de speculaties van de afgelopen maanden”, geeft Hangeland aan in een reactie. “Ik heb altijd gezegd dat ik gelukkig ben bij Fulham en alles wil doen om het succes van dit team te doen voortleven. De progressie die de club gemaakt heeft sinds ik hier ben is geweldig.”

Hangeland (28) is sinds de winterstop van het seizoen 2007/08 actief in Londen. Voor zijn overstap naar de Premier League kwam de in Amerika geboren verdediger tweeënhalf jaar uit voor FC Kopenhagen en vijf seizoenen voor het Noorse Viking. Afgelopen zomer werden Arsenal en Manchester City nadrukkelijk genoemd als potentiële nieuwe werkgevers.

Bezig met laden …