voetbalzone

Fulham-directeur benadrukt dat Hodgson niet kan vertrekken

Bart Kruyt13 mei 2010, 20:23
Laatst bijgewerkt: 13 mei 2010, 20:23
Advertentie

Voor Fulham belooft het een spannende zomer te worden. De Engelse middenmoter wist de finale van de Europa League te bereiken en de clubs zullen dan ook in de rij staan om Roy Hodgson over te nemen. “Wij doen er alles aan om hem voor de club te behouden”, verzekert directeur Michael Cole.

/

Hodgson werd door de overige managers in Engeland benoemd tot trainer van het jaar en werd al genoemd bij Liverpool en de Engelse FA, voor als Rafael Benítez of Fabio Capello in de zomer zal vertrekken. Ook andere clubs die afscheid nemen van hun manager zullen mogelijk bij Hodgson uitkomen. De manager, die heeft aangegeven graag nog eens bij een topclub te willen werken, kan echter niet zomaar vertrekken.

“Hij is belangrijk voor de club en een bijzonder goede manager”, zei Cole. “Zoals Mohamed al Fayed (clubeigenaar, red.) al heeft gezegd: hij is meer dan een goede coach, hij is ook een heel goed mens. We denken dat hij zal blijven, omdat hij hier heeft wat iedere manager wil: een vrije hand en het vertrouwen van de voorzitter. Hij krijgt de steun die hij nodig heeft en we willen hem niet kwijt.”

Bezig met laden …