voetbalzone

Fulham en Dempsey wachten in spanning op resultaten onderzoek

Daniel Cabot Kerkdijk17 jan 2010, 20:20
Laatst bijgewerkt: 17 jan 2010, 20:20
Advertentie

Clint Dempsey moet mogelijk de rest van het lopende seizoen missen en is in het ergste geval ook niet op het WK in Zuid-Afrika van de partij. De aanvaller van Fulham raakte zondag halverwege de tweede helft van het competitietreffen met Blackburn Rovers geblesseerd aan zijn knie. Gevreesd wordt dat de Amerikaans international zijn achterste kruisband heeft beschadigd.

/

"De eerste diagnose was verre van positief", liet Fulham-manager Roy Hodgson na afloop optekenen. "Het lijkt erop dat hij de kniebanden heeft beschadigd en er een hele poos uit zal liggen. Maandag zullen we meer te weten komen, maar de artsen hebben het bij dit soort blessures meestal direct bij het goede eind." In het ergste geval moet Dempsey negen maanden revalideren.

Dempsey maakte al zeven doelpunten dit seizoen voor The Cottagers, en is het tweede blessuregeval in de voorhoede van de Londenaren. Bobby Zamora is door een gebroken sleutelbeen evenmin inzetbaar. "Dit soort blessures is een hard gelag voor Fulham. Dempsey is voor ons heel belangrijk." Fulham ging op Ewood Park met 2-0 onderuit en staat negende in de Premier League.

Bezig met laden …