voetbalzone

Fulham en Tottenham Hotspur op herhaling in kwartfinale FA Cup

Daniel Cabot Kerkdijk06 mrt 2010, 19:36
Laatst bijgewerkt: 06 mrt 2010, 19:36
Advertentie

Het kwartfinaleduel in de Engelse FA Cup tussen Fulham en Tottenham Hotspur heeft geen treffers en daarmee geen winnaar opgeleverd. In het gelijk opgaande duel kon geen van beide partijen het verschil maken en dus was een doelpuntloze remise het logische gevolg. Omdat er toch een halve finalist moet komen, gaan de ploegen op herhaling.

/

Op Craven Cottage hadden de nummers tien en vijf van de Premier League tijd nodig om op gang te komen in de kwartfinale van de FA Cup. Voormalig PSV-keeper Heurelho Gomes redde na ruim een kwartier bekwaam na een laag schot van Fulham-spits Bobby Zamora. Tien minuten later wisten aan de andere kant ook Peter Crouch (tweemaal) en Niko Kranjcar het net niet te vinden.

Veel meer gebeurde er niet voor de pauze, maar direct na rust moest Gomes wederom handelend optreden. Zoltan Gera kopte in na knap voorbereidend werk door Zamora, maar Gomes redde al even fraai. Dat was echter gelijk het meest opzienbarende moment van de tweede helft, waarin de ploegen elkaar in evenwicht hielden. Een replay moet nu bepalen wie de halve FA Cup-finale bereikt.

Bezig met laden …