voetbalzone

Fulham gaat een jaar langer door met succesvolle Hodgson

Matthijs van Laar30 dec 2009, 14:15
Laatst bijgewerkt: 30 dec 2009, 14:15
Advertentie
/

Fulham heeft de waardering voor coach Roy Hodgson uitgesproken door middel van een nieuw contract. De Engelsman, sinds december 2007 in dienst bij de destijds onderaan bungelende Cottagers, heeft de club weten te transformeren tot een subtopper, en heeft dat beloond zien worden met een nieuwe eenjarige, verbintenis.

Op de website van Fulham geeft de ervaren oefenmeester, sinds 1976 actief als clubcoach, zijn motivatie achter het besluit om in te gaan op de nieuwe aanbieding van de Londenaren. “Deze club en het team groeien constant en we doen er alles aan om te zorgen dat we niet achteruit gaan. De toekomst ziet er goed uit, en daar kijk ik naar uit.”

Het eerste halve jaar onder zijn bewind wist Hodgson de club ternauwernood te behoeden voor degradatie, maar het seizoen daarop eindigde Fulham zeer verrassend als zevende en werd er Europees voetbal afgedwongen. Dit jaar staat de ploeg negende, maar van de laatste negen wedstrijden (zowel nationaal als Europees) werd er slechts één verloren. Dat was afgelopen maandag bij Chelsea (2-1).

Bezig met laden …