voetbalzone

Fulham kan niet aan eisen Groningen voldoen

25 jan 2008, 21:46
Laatst bijgewerkt: 25 jan 2008, 21:46
Advertentie
De gesprekken tussen FC Groningen en Fulham over een mogelijke overgang van Erik Nevland naar de Londense club zijn vrijdagavond op niets uitgelopen. Dat meldt de Groningse club op het digitale thuis.

De Engelse club kon niet substantieel meer bieden dan het bod dat het eerder had uitgebracht. “Het eerste bod van Fulham bedroeg 1,2 miljoen euro”, vertelt algemeen directeur Hans Nijland. “Dat hebben wij met elkaar als ontoereikend betiteld. Uiteindelijk wilde Fulham vanavond niet verder gaan dan anderhalf miljoen euro. Dat vinden wij onvoldoende.”

“Voor dat bedrag kunnen wij op deze korte termijn geen goede vervanger vinden én wij kunnen dat ook niet verantwoorden naar onze achterban. Fulham heeft hierop aangegeven dat het wat hen betreft over en sluiten is”, aldus de bestuurder.

Groningen gaf in een eerder stadium al aan geen enkele speler te willen laten vertrekken, maar op aandringen van Nevland en uit respect voor de voetballer besloten de Noorderlingen met Fulham om de tafel te gaan zitten.
Bezig met laden …