voetbalzone

Fulham kan 'Ruiz-scenario' niet herhalen en liep blauwtje bij Twente

Bart Kruyt01 sep 2012, 15:04
Laatst bijgewerkt: 01 sep 2012, 15:04
Advertentie

Fulham blijkt vrijdag opnieuw te hebben geprobeerd om op het laatste moment een belangrijke basisspeler van FC Twente binnen te halen. Een jaar geleden kocht de werkgever van Martin Jol pas op 31 augustus Bryan Ruiz en vrijdag blijkt Fulham zich opnieuw te hebben gemeld voor Nacer Chadli. Volgens Voetbal International wilde Twente echter niet onderhandelen.

/

Chadli was een jaar geleden ook al in beeld bij Fulham, maar destijds ging een transfer niet door. Jol bleef de linksbuiten in de gaten houden en probeerde het vrijdag nogmaals, maar Twente wenste niet mee te werken aan een transfer. De 24-jarige Chadli is als basisspeler begonnen aan het nieuwe seizoen, nu Ola John is vertrokken naar Benfica.

Fulham slaagde er ook niet in om Douglas weg te halen bij Twente, maar bereikte wel een akkoord met de Tukkers over een transfersom voor Chris David. De negentienjarige middenvelder verhuist echter ook niet naar Londen, want vrijdagavond kwam hij niet door de medische keuring. David blijft dus gewoon bij de beloften van Twente zitten.

Bezig met laden …