voetbalzone

Fulham neemt Greening definitief over van West Bromwich Albion

Erik van Dam01 jul 2010, 19:00
Laatst bijgewerkt: 01 jul 2010, 19:00
Advertentie

Fulham heeft besloten om de huurovereenkomst van Jonathan Greening om te zetten in een vast contract. De Londenaren maken gebruik van de optie om Greening bij de club te houden; die optie was opgenomen in de huurverbintenis die de club vorig jaar zomer afsloot met West Bromwich Albion. The Cottagers hadden al besloten Erik Nevland te laten gaan.

Greening (31) was vijf jaar lang een vaste waarde bij West Bromwich. Nadat de club degradeerde naar het Championship, besloot hij in te gaan op de avances van Fulham. Die vereniging maakt donderdag bekend dat de huurovereenkomst nu vervalt en Greening definitief eigendom is van Fulham. Eerder al contracteerde het Philippe Senderos, die overkomt van Arsenal.

Negen spelers, wiens contract op Craven Cottage afliep, zijn nu definitief transfervrij. De bekendste van hen is Nevland, die al een contract in de wacht sleepte bij het Noorse Viking Stavanger. Bij die club speelde de 32-jarige aanvaller enkele jaren, alvorens hij de overstap maakte naar FC Groningen.

Bezig met laden …