voetbalzone

Fulham nodigt Arsenal-doelwit Ochoa uit voor stage in Londen

Erik van Dam09 dec 2010, 12:45
Laatst bijgewerkt: 09 dec 2010, 12:45
Advertentie

Fulham heeft Guillermo Ochoa uitgenodigd om stage te komen lopen in Londen. Dat meldt América, de Mexicaanse werkgever van Ochoa, donderdag. De 25-jarige keeper is in het verleden al meermaals met Premier League-clubs in verband gebracht en krijgt nu de kans zich te bewijzen bij The Cottagers. Everton zou twee jaar geleden net naast hem hebben gevist en momenteel zou ook Arsenal een oogje hebben op de 41-voudig international van Mexico.

/

América heeft ingestemd met een proeftijd van Ochoa in Engeland en wacht af of Fulham onder de indruk is van haar keeper. Mocht dat zo zijn, dan wacht de club tot de onderhandelingen worden geopend. “Onze keeper is naar Londen afgereisd na een uitnodiging van de trainer van Fulham, Mark Hughes”, kondigt América aan. “De club is zich bewust van de gevolgen van de uitnodigingen en zal met de pers communiceren, wanneer er succesvolle onderhandelingen zijn.”

Ochoa was in de zomer de tweede keeper bij Mexico gedurende het WK in Zuid-Afrika. In de aanloop er naar toe was hij geregeld eerste doelman, zo ook tijdens de 2-1 oefennederlaag tegen Nederland in mei. Gedurende het toernooi kreeg Óscar Pérez echter de voorkeur van Javier Aguirre. Ochoa speelde in clubverband al 195 duels voor América en diende nooit een andere werkgever.

Bezig met laden …