voetbalzone

Fulham praat met trainer Hodgson over langere samenwerking

Daniel Cabot Kerkdijk09 nov 2009, 07:06
Laatst bijgewerkt: 09 nov 2009, 07:06
Advertentie

Fulham heeft de intentie om Roy Hodgson langer aan de club te binden. De Premier League-club is al enige tijd met de oefenmeester in onderhandeling, zo liet de hoofdrolspeler na het gelijkspel in het uitduel met Wigan Atletic (1-1) weten. Hodgson wees twee weken geleden een aanbieding van de Zweedse voetbalbond (SvFF) om bondscoach te worden af.

/

"We onderhandelen al enkele maanden over een nieuw contract", verklapte de Engelsman. "De club wil graag met mij door, en ik sta daar welwillend tegenover. Ik hoop dat alles in de nabije toekomst geregeld kan worden. De club wil in ieder geval zo snel mogelijk handelen. Ik voel me hier ontzettend op mijn gemak en door iedereen gewaardeerd."

Hodgson heeft een uitgebreide conduitestaat. De 62-jarige Engelsman was werkzaam als bondscoach van Zwitserland, Verenigde Arabische Emiraten en Finland, en had onder meer de selecties van Internazionale, Udinese en diverse Scandinavische clubs onder zijn hoede. Onder leiding van Hodgson plaatste Fulham zich afgelopen seizoen voor de Europa League.

Bezig met laden …