voetbalzone

Fulham-preses laat geen spaan heel van Hughes: ‘Wat een vreemde man’

Thijs Post24 okt 2011, 13:46
Laatst bijgewerkt: 24 okt 2011, 13:46
Advertentie

Mark Hughes is alweer sinds juni werkloos en de voormalig manager van onder meer Manchester City en Fulham heeft er een sport van gemaakt om zijn ex-werkgevers onder vuur te nemen. Waar Hughes in een eerder stadium al Manchester City bekritiseerde, heeft hij zijn pijlen inmiddels ook gericht op Fulham. Voorzitter Mohamed Al-Fayed dient Hughes van repliek.

/

“Wat een vreemde man is het toch”, reageert de preses van Fulham op de aantijgingen dat zijn club geen ambitie zou hebben. “Ontslagen bij Manchester City, hij was een vergeten man, tot ik hem redde en hem een baan gaf bij Fulham. Ook al waren de resultaten slecht, ik heb hem niet onder druk gezet. Ik gaf hem steun, zowel financieel, moreel als op persoonlijk vlak.”

“Op de dag dat hij zijn contractverlenging zou tekenen liep hij ineens weg, zonder een duidelijke reden te geven. En nu beschuldigt hij de club van een gebrek aan ambitie? Hij is niet alleen disrespectvol, het is ook gewoon verkeerd. Fulham gaat het stadion vergroten en we hebben in Martin Jol een topmanager. Het was niet de club, maar Mark Hughes die een gebrek aan moed en ambitie had. Als mensen zoeken naar een flop, dan hoeven ze niet verder te kijken dan de man die de vonk is verloren”, besluit Al-Fayed.

Bezig met laden …