voetbalzone

'Fulham-spelers in opstand tegen Jol na boete voor penaltymisser'

Bart Kruyt04 okt 2011, 11:45
Laatst bijgewerkt: 04 okt 2011, 11:45
Advertentie

Fulham won zondag op overtuigende wijze haar eerste competitiewedstrijd (6-0 tegen Queens Park Rangers), maar rustig is het allerminst op Craven Cottage. Andy Johnson legde een aanbieding voor een nieuw contract naast zich neer, Bobby Zamora zou ruzie hebben gemaakt met Martin Jol en de coach heeft zich nu ook impopulair gemaakt bij de rest van de spelersgroep.

/

In de Carling Cup-wedstrijd tegen Chelsea kreeg Fulham in de reguliere speeltijd een strafschop, die werd genomen door Pajtim Kasami. Jol had Orlando Sa echter aangewezen als eerste penaltynemer en toen Kasami miste, besloot de Nederlander om de jongeling een boete van 500 pond (ongeveer 575 euro) op te leggen. Daar zijn de spelers het echter niet mee eens.

“Kasami zou geen boete gekregen hebben als hij de strafschop had gescoord”, vertelde een zogenaamde insider aan de Britse tabloids. “Sommige van Jols regeltjes zijn op zijn minst erg bizar te noemen. Hij is nog jong en deed alleen zijn best voor de ploeg. En dat bekoopt hij dan met een boete van vijfhonderd pond.” Fulham werd uiteindelijk uitgeschakeld na een strafschoppenreeks; Bryan Ruiz miste de laatste penalty. Hij heeft geen boete gekregen.

Bezig met laden …