voetbalzone

Fulham wijst tweede Arsenal-bod op keeper Schwarzer ook af

Erik van Dam19 aug 2010, 16:58
Laatst bijgewerkt: 19 aug 2010, 16:58
Advertentie

Fulham is niet van zins om keeper Mark Schwarzer voor een appel en een ei van de hand te doen. Arsenal heeft ook een tweede bod van 2,4 miljoen euro op de 37-jarige doelman afgewezen zien worden, zo schrijft The Guardian donderdag. Mogelijk zal Arsenal nu haar aandacht gaan richten op Shay Given of Maarten Stekelenburg, die al eerder in beeld waren bij de Londenaren.

/

In mei legde Arsenal reeds een vergelijkbaar bod neer bij haar stadsgenoot. De Gunners zijn op zoek naar een vervanger van Manuel Almunia, die vorig seizoen niet betrouwbaar genoeg is gebleken in de ogen van coach Arsène Wenger. Met Lukasz Fabianski (25), Vito Mannone (22) en Wojciech Szczesny (20) heeft de Fransman meerdere alternatieven op de bank, maar zijn voorkeur gaat uit naar een nummer één die meer ervaring heeft dan het genoemde drietal.

Omdat Schwarzer binnenskamers te kennen heeft gegeven dat hij wil vertrekken bij Fulham, is Arsenal er zeker van dat het nog voor de sluiting van de transfermarkt (31 augustus) de Australiër zal binnenhalen. Fulham-trainer Mark Hughes wil Schwarzer echter niet verliezen en houdt de routinier dan ook vast, totdat Arsenal met een 'geschikt' bod op de proppen komt. Volgens de krant schakelt Wenger over naar Stekelenburg (27) of Given (34) als Fulham tot het laatste moment voet bij stuk houdt. Stekelenburg gaf eerder al aan dat hij Ajax niet wilde verlaten. Given is momenteel tweede keus bij Manchester City, omdat Joe Hart het in de ogen van Roberto Mancini goed doet.

Bezig met laden …