voetbalzone

'Fulham zou een heel mooie club zijn voor Manolev'

Bart Kruyt16 jan 2013, 10:20
Laatst bijgewerkt: 16 jan 2013, 10:20
Advertentie

PSV hoopt Stanislav Manolev deze transferperiode nog te kunnen verkopen en Mino Raiola is druk op zoek naar een nieuwe werkgever voor zijn cliënt. Niet geheel verrassend kwam de zaakwaarnemer vorige week met Fulham op de proppen: Martin Jols belangen worden ook behartigd door Raiola en in het verleden haalde de manager via de Nederlandse Italiaan al vaker spelers naar zijn (ex-)werkgever(s). PSV heeft nog geen bod van Fulham op Manolev ontvangen.

/

Raiola kan wel vertellen dat zijn cliënt een overstap naar de Engelse Premier League zonder meer ziet zitten: "Fulham zou natuurlijk een heel mooie club zijn voor hem", zegt de zaakwaarnemer in gesprek met Voetbal International. "Maar op dit moment is er geen sprake van een concreet voorstel." De naam van de 27-jarige Manolev is in de afgelopen week ook gevallen bij Espanyol en clubs uit Duitsland en Rusland.

Manolev kon in zijn eerste drie seizoenen op veel speeltijd rekenen, maar sinds de komst van trainer Dick Advocaat speelde hij nog maar twee keer mee in de competitie. De Bulgaars international verlengde desondanks zijn contract in Eindhoven, maar het is de intentie van PSV om Manolev te verkopen. Het is niet bekend wat de koploper van de Eredivisie vraagt voor de rechtsback.

Bezig met laden …