voetbalzone

Fulhams Johnson heeft last van knie en moet vrezen voor seizoen

Robert Smid03 feb 2010, 09:17
Laatst bijgewerkt: 03 feb 2010, 09:17
Advertentie
/

Als het een beetje tegenzit is Andrew Johnson al in februari klaar met het seizoen 2009/10. De aanvaller van Fulham moet wellicht de rest van deze jaargang aan zich voorbij laten gaan wegens een knieblessure. Nadere onderzoeken moeten uitwijzen of de spits aan een aantal weken revalideren vastzit, of dat hij toch in maanden moet gaan denken.

Intussen baalt Fulham-trainer Roy Hodgson als een stekker. De oefenmeester heeft tijdens de afgelopen transferperiode in januari aanvaller Diomansy Kamara aan Celtic verhuurd. Hodgson was toen nog niet op de hoogte van de situatie rondom de kwetsuur van Johnson. "Of ik Kamara graag terug zou willen hebben? Graag, maar daar is het nu te laat voor", aldus de trainer tegenover BBC.

Toch staat Hodgson nog steeds achter zijn besluit om Kamara, die niet altijd aan spelen toekwam bij Fulham, te verhuren aan Celtic. "Eén van de redenen waarom wij Kamara lieten gaan is omdat de blessure van Johnson minder ernstig leek. Ik was bang dat Kamara weinig minuten zou maken bij ons, dat wist hij ook. Als Celtic zich dan meldt, dan kun je moeilijk een speler in Londen houden."

Mocht Fulham dit seizoen niet meer de beschikking hebben over Johnson, dan heeft Hodgson nog drie mogelijke aanvallers tot zijn beschikking. Bobby Zamora en oud-FC Groninger Erik Nevland stonden al onder contract bij de Londenaren. Daar is Stefano Okaka bijgekomen; de talentvolle aanvaller is op huurbasis overgekomen van AS Roma.

Bezig met laden …