Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Furieuze Lang maakt opmerkelijk gebaar en steekt middelvinger op naar Legioen

Laatste update:

Noa Lang was woensdagavond allesbehalve blij na de bekernederlaag van PSV tegen Feyenoord (1-0) in De Kuip. De aanvaller van PSV zag tot zijn eigen ongenoegen de VAR niet ingrijpen na een discutabel penaltymoment en raakte betrokken bij diverse opstootjes. ESPN deelde na afloop van het bekerduel beelden waarop te zien is hoe Lang zijn middelvinger opsteekt naar Het Legioen.

Lang loste in de 61ste minuut Hirving Lozano bij PSV af. De Oranje-international was bedrijvig en dacht halverwege de tweede helft een penalty te krijgen bij een 1-0 achterstand.

Mats Wieffer, die al geel op zak had, haalde Lang in het zestienmetergebied onderuit zónder de bal te raken, maar het ontging arbiter Dennis Higler volledig. Het appel voor een strafschop werd resoluut weggewuifd door videoscheidsrechter Clay Ruperti. De VAR riep Higler niet eens naar het scherm.

Lang kreeg vervolgens een gele kaart van Higler wegens klagen. Later in de wedstrijd was hij nog betrokken bij opstootjes met de Feyenoorders Lutsharel Geertruida en Quinten Timber. Lang bleek na het laatste fluitsignaal witheet.

Op de door ESPN gedeelde beelden is te zien hoe Lang in eerste instantie het veld verlaat terwijl hij een slaapgebaar maakt. Vervolgens loopt de zichtbaar teleurgestelde aanvaller verder, waarna hij zijn middelvinger opsteekt.

Lang deed direct na afloop ook zijn beklag op Instagram door de VAR middels een Story ‘schandalig’ te noemen.

Zijn trainer Peter Bosz was ook zwaar geïrriteerd tijdens de afsluitende persconferentie, waar de oefenmeester de vraag kreeg of hij vond dat PSV een penaltymoment was ontnomen. “Ik dacht dat het een strafschop was. En achteraf bleek ik daar wel gelijk in te hebben", reageerde Bosz.

Vervolgens vroeg een journalist of de mensen in Bosz' omgeving het met hem eens zijn. "Heb je het gezien?", vroeg de trainer van PSV enigszins geërgerd, waarop de journalist bevestigend antwoordde. "Dan hoef ik toch niets meer te zeggen?", aldus Bosz.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Reacties

Wat ook nog wel grappig was, is dat hij na buitenspelgoal niet meteen doorhad dat die was afgekeurd en dus nog een tijdje met zijn vingertje voor zijn mond voor lul stond voor de Noordzijde.

25 januari 2024 om 09:22

Weet je wat ook grappig was, dat er 60.000 man hun middelvinger opsteken naar Lang tijdens de JC schaal en met zijn allen k*** De Jong zongen tijdens de competitie wedstrijd.

25 januari 2024 om 09:25

Wat was daar grappig aan dan?

25 januari 2024 om 09:29

Niet echt grappig voetbaltjer. Er zijn talloze voorbeelden, verspreid over alle supporters van Nederlandse voetbalclubs mbt schandalige situaties. Gaan we die er allemaal bij halen wanneer een supporter van een andere club een reactie plaatst?

25 januari 2024 om 09:33

Daar zie ik grap ook niet echt van in eerlijk gezegd. Maar hey, iedereen zijn eigen vorm van humor.

25 januari 2024 om 09:33

Helemaal niets is daar grappig aan. Ik vermoed dat voetbaltjer hier een dubbele standaard duidelijk wil maken. Dat als Lang hier iets doet hij voor lul staat, maar als 60.000 man het doen het normaal gevonden wordt. Eerlijk zou zijn als Marocberkene dan ook zou zeggen dat er een groot deel van de Kuip zichzelf voor lul zet. Dat realisme is echter ver te zoeken. Wat dat betreft sluit ik me wel aan bij Lierse (echt waar!), dat voetballers geen emotieloze robots zijn. Als we Lang al als eencellig gaan wegzetten dan geldt dat toch ook voor de supporters? Of dat nu in de Kuip is of in welk stadion dan ook.

25 januari 2024 om 09:34

Het was natuurlijk sarcastisch. Het is helemaal niet grappig maar erg triest. Net als de actie van Lang een beetje triest is. En de reactie van MarocBerkane een beetje triest is.

Rochus begrijpt me zie ik.

25 januari 2024 om 09:40

Ik snap dat je sarcastisch wilde zijn, ik wilde weer sarcastisch zijn op je sarcasme omdat je een totaal nutteloos voorbeeld erbij pakt van maanden geleden in de hoop een punt te maken en zo Lang’s actie minder erg te willen laten lijken dan het is - of ‘context’ toe te voegen.

Niveau schoolplein dit - “maar hij deed het ook maar dan 10x erger meester”.

25 januari 2024 om 09:42

60.000 man, ook nog te veel man in het stadion. Stonden ze weer op de trappen zeker?

25 januari 2024 om 09:45

@zanazanyan, daar staat VZ toch wel vol mee. Ja maar in die wedstrijd was hij ook de VAR bij de duw van Martinez, maar in die wedstrijd hadden we pech en ga zo maar door. Ik ben het met je eens dat je elk geval afzonderlijk zou moeten bekijken. Maar als een groot dele van het stadion hetzelfde doet dan blijft het heel erg stil vanuit de kant van reageerders die hier nu wel vooraan staan om het gedrag van Lang te verfoeien. Dat is hypocriet gedrag, daar mag je mensen toch gewoon op aan spreken/

25 januari 2024 om 10:03

Of, hear me out, je deelt niet mee in de malaise en houdt het bij het daadwerkelijke voorval en hebt het daarover..

Ik weet het, gek idee hè?

25 januari 2024 om 10:04

Precies dit. Dan ook nog wat gezwets in de mix over 60.000 man die niet eens in de toko passen. En MarocBerkane zegt niks geks toch? Ik moest ook wel lachen toen ik het gisteren zag.

25 januari 2024 om 10:16

@ Voetbaltjer. Toch best schrijnend dat het grote merendeel dat sarcasme niet ziet? Als buitenstaander vis je die er zo uit maar kennelijk zitten hier ook veel supporters nog steeds vol emotie nog steeds iets te verdedigen. Ook schrijnend imo, de media die telkens olie op het vuur gooit met dit soort berichten en fotoos.

25 januari 2024 om 10:28

Ohhh was het sarcasme. Dat hadden de reageerders niet door inderdaad...

Bedankt voor de opheldering haha.

25 januari 2024 om 10:50

@Zanazanyan

Hoezo is de context nutteloos. Het gaat toch om wisselwerking tussen het Feyenoord publiek en Lang / PSV. Als er een fan base disrespectvol is naar tegenstanders toe zijn het Feyenoorders. Hoe vaak het woord k*** alleen al valt daar gaat alles te buiten. Maar als iemand een keer een middelvinger terug opsteekt ja dat kan echt niet.

25 januari 2024 om 11:27

@Voetbaltjer Helemaal gelijk heb je hier. Die Feyenoord supporters lopen hem te provoceren en als die dan reageert is de wereld te klein.

Waarschijnlijk waren ze alweer vergeten dat ze hem aan het provoceren waren, vermoedelijk omdat ze er doorgesnoven op de tribune stonden.

25 januari 2024 om 11:42

Wat ook grappig aan de JC Schaal was dat Lang jullie kan*** moeders naar t publiek riep na z’n wissel met een lach op z’n gezicht. Sindsdien 0 respect meer voor hem.

25 januari 2024 om 11:47

Als er dan toch 1 is die 60.000 middelvingers verdiend dan is het wel Lang..

25 januari 2024 om 11:48

Ook wel weer extra schrijnend dat je de rest niet herkend hahahaha

25 januari 2024 om 12:00

60.000 supporters, niet alleen het mooiste stadion van Nederland maar klaarblijkelijk ook de grootste😉. Weer wat geleerd.

25 januari 2024 om 12:15

@gluubsterTJ

Oh sorry dat ik niet het exacte aantal toeschouwers van de Kuip weet. Dacht dat het er meer waren (en dat kan je als een compliment opvatten). Kan natuurlijk echt niet. Excuses hiervoor

25 januari 2024 om 12:39

Laat gaan Voetbaltjer, als ze niet op de inhoud kunnen ingaan, maar op dit soort zaken letten dan heb je een klaarblijkelijk punt. Beetje sneue manier van reageren die schijnbaar nog toegestaan is ook.

25 januari 2024 om 13:42

@Voetbaltjer

Wie zegt dat dit niet kan? Welke Feyenoorder reageert verontwaardigt? Volgens mij ben jij degene die als door een hond gebeten reageert door een voorbeeld van maanden geleden erbij te halen als reactie op iemand die zegt dat Lang zichzelf met deze actie vooral zelf voor joker zet. Is dat verontwaardiging of gewoon luchtig reageren op het voorval?

De context van een incident maanden terug tussen Lang en De Kuip maakt daarom geen drol uit, omdat de reactie waar jij op reageert daar volledig los van staat. Ook dit voorval met Lang staat daar volledig los van, aangezien Lang reageert op de geluiden die gisteren van de tribune afdwaalden icm het verliesva zijn ploeg en de (kennelijke) opgeborrelde frustratie.

Maar lekker olie op het vuur blijven gooien in deze discussie en vervolgens anderen proberen te gaslighten joh, haha.

PS: kennelijk kom je zelf vaak in De Kuip gezien je statement dat je bepaalde krachttermen er wekelijks hoort en dat Feyenoorders zich het meest disrespectvol opstellen jegens anderen, dan zou je inderdaad ook moeten weten hoeveel mensen erin kunnen.

25 januari 2024 om 14:34

Weet niet wat jii grappig vind iemand met die ziekte toewensen is te triest voor woorden. Dit maakt me zo boos. Mijn partner en ik vechten voor haar gezondheid en dan vinden, mensne het normaal dit mensen toe te wensen.. mensen je weer niet wat je roept. Hoop dat jullie ieder zulk leed als ons wordt bespaard.

25 januari 2024 om 16:38

@zanazanyan

Ik snap je punt. Je hebt natuurlijk ook gelijk. Laten we met zijn allen Lang vooral blijven uitlachen, treiteren en beoordelen. Jij keurt het namelijk allemaal goed. Maar o wee als Lang wat terug doet hoor.

Ps: Ik ken erg veel Feyenoorders die dat beamen (niet dat ze er trots op zijn natuurlijk). Daarnaast hoor je het ook gewoon heel vaak door het geluid op de TV komen..

Ik weet ongeveer hoeveel er in de Kuip past. Net zoals ik dat ongeveer weet van de JC Arena, San Siro, Camp Nou, Anfield, Etihad, etc etc. Maar goed zal het volgende keer wel even factchecken gezien de reacties hahahah

25 januari 2024 om 17:09

Als je me woorden in de mond blijft leggen en je eigen reacties niet eens snapt wordt het lastig discussiëren maat.

25 januari 2024 om 09:50

Supporters van PSV hadden het ook iets later door haha, geweldig.

Voetballers hebben ook emoties, alleen vorige keer toen hij won zei hij dat het geeft hem adrenaline een extra boost. Als je zo'n mond hebt dan moet je het ook altijd laten zien.

25 januari 2024 om 10:52

Lang moet gewoon begrijpen dat je zo’n strijd nooit gaat winnen. Door te reageren kan hij alleen maar verliezen. Het is geen ideaal plaatje natuurlijk, want supporters mogen wel alles tegen hem doen. Maar zo zit het wel degelijk in elkaar.

25 januari 2024 om 11:15

Nou poe poe das grappig

25 januari 2024 om 12:45

Hahaha, ik vond het best grappig ja.

Jammer dat hij hier zo op reageert. Een goede voetballer, maar een slechte verliezer

25 januari 2024 om 09:35

Achja, het is ook niet makkelijk om je in te houden als je van een penalty bent bestolen en een heel stadion je non stop met allerlei terminale ziektes uitscheldt.

25 januari 2024 om 09:50

Natuurlijk zijn dat soort beledigingen ongewenst in een ideale samenleving, maar hij schroomt niet om af te geven op Feyenoord wanneer hij de kans krijgt

25 januari 2024 om 09:56

Niet zo hypocriet doen McMulenga. Dat zie je overal en niet alleen bij Feyenoord. Daarnaast heeft Lang door zijn gedrag iets meer haat naar zich toe maar valt allemaal in het niet bij de grotere spelers op aarde.

25 januari 2024 om 10:15

McMulenga doet niet hypocriet. Hij constateert een feit en ja dat gebeurt niet alleen in de Kuip maar overal. En Noa Lang roept het misschien wat meer over zich af. Maar daarom hoeven we het niet normaal te vinden dat de beste man met allerlei ziektes wordt verwenst.

En de reactie van Lang na de overtreding lijkt me ook volkomen terecht. Er wordt hem een zuivere penalty onthouden.

25 januari 2024 om 10:50

Nou ik was gisteren in de Kuip, maar je praat echt onzin, weer lekker iedereen over 1 kam scheren!!!

Net 20 keer de actie terug gekeken van het penalty moment op het originele camerabeeld en je ziet dat Wieffer de bal raakt, heel licht, maar voldoende. Echt geen penalty dus. Dat Lang dit anders denkt, kan ik me voorstellen, want die weet niet dat Wieffer de bal speelt. Maar die reacties erna van hem zijn zo raar. Kinderachtig. Edit: zelfs van achter de doellijn zie je dat de bal licht effect heeft, maar kan je niet 100% zeggen dat het door Wieffer komt (lijkt wel zo), maar het is dus geen fout van Higler. Ook geen corner, want Lang raakt hem nog aan voordat ie volledig over de achterlijn is. Dus dit was ook goed gezien door Higler. Voor de rest deed ie daarna alles fout 😂.

25 januari 2024 om 09:22

Mhwaa vind dat er meer vlees bij zit dan bal. Sowieso een absurd risico als je al geel hebt m.i. Dit was niet het helderste moment van Mats en dat zeg ik als voorzitter van de Mats Wieffer fanclub.

25 januari 2024 om 09:23

Was meer vlees, maar eerst de bal en dat telt toch?! En Gluubster, dat ik het voor Feyenoord opneem zegt wel heel erg veel, dat weet je 😉😂

25 januari 2024 om 09:36

Haha, moest ook even 2x kijken of de profielnaam wel klopte. In principe heb je een punt, maar ik vond de tackle grof en onbesuisd. Geel was m.i. op zijn plaats. Maar goed, dat jij(en nog wat andere niet-Feyenoorders) het voor Feyenoord opnemen zegt toch dat deze penalty geen 100% uitgemaakte zaak is.

25 januari 2024 om 09:38

@formus
Hij raakt de bal zo lichtjes dat Lang gewoon door had kunnen lopen met de bal, was het niet dat die onderuit wordt gehaald. Kom op zeg.

25 januari 2024 om 09:47

En Gluubster, daarom is het zeker geen 100% fout en hoeft de VAR niet te corrigeren. Het was ook geen corner qat heel veel mensen zeggen. En de VAR hoeft ook echt niet veel tijd nodig te hebben (50sec tussen actie en uittrap) om te kunnen zien dat Wieffer heel licht de bal speelde. Dus die argumenten begreep ik ook niet. Ik snap de woede bij PSV'ers, zou ik ook zijn, maar ben het er niet mee eens. En nogmaals: pro-Feyenoord hier zegt heel veel over t feit dat ik het echt zo vind 😂😂😂

25 januari 2024 om 09:48

Onside: maar dat gebeurt zo vaak met slidings en dan zeggen we: hij speelt de bal! Met een sliding neem je vaak je tegenstander mee. En nu mag het niet? En nogmaals, al 1000x herhaald: ik vind ook dat je als je met een sliding je tegenstander meeneemt, het gewoon een overtreding. Maar de voetbalregels zeggen van niet.

25 januari 2024 om 10:26

Formus (en andere forum-leden) even voor mijn eigen idee: waar staat in de spelregels dat je best een tegenstander door midden mag zagen, zolang je maar de bal speelt?

Ik zit in discussie met een aantal Feyenoord-vrienden hierover. Je hoort en leest overal dat het geen overtreding is omdat hij ook (heel licht) de bal raakte. Ik zie nergens in de spelregels van de KNVB staan dat het dan wel geoorloofd is.

Of ik moet op zoek naar een andere bril.....

25 januari 2024 om 09:23

Ik ben fanatiek Feyenoord support woonachtig in de omgeving Eindhoven, fanatieke voetbalvrienden en collega's. Geloof mij als ik een wedstrijd wil winnen is het van die boeren. Of terwijl objectief blijven is soms lastig, maar in deze situatie niet. Dit is echt een 100% strafschop. Onbegrijpelijk dat dit niet bestraft is. Maar mij horen ze niet klagen.

25 januari 2024 om 09:25

Maar Wieffer speelt eerst de bal. Heel licht, maar hij raakt hem. Kijk maar heel goed. Dan is het dus bal gespeeld, geen penalty. Vind dit altijd al een rare regel hoor, begrijp me niet verkeerd. Maar neem het vb van een zware verdedigende sliding: eerst de bal, dan de man. Fluiten ze ook nooit voor een overtreding, terwijl het imo er wel eentje is omdat je ook de man raakt.

25 januari 2024 om 09:27

Haha gozer hij raakt amper de bal en vol de enkel van Lang.

25 januari 2024 om 09:29

Formus, ik vond het goed dat PSV een keer verloor en hoop dat Feyenoord de beker pakt. Dit was echt een strafschop hoor, gewoon een overtreding. Pakt de speler, terwijl hij de bal wil bereiken.

25 januari 2024 om 09:30

Maar de regel is (helaas) niet: wat raak je harder. Maar de regel is: als je eerst de bal speelt.....

25 januari 2024 om 09:33

Als hij eerst de bal raakt doet het niet meer ter zake of hij daarna nog de voet van Lang raakt. Daarom is het ook zo sneu voor Ruperti dat iedereen over hem heen valt, want mensen weten gewoon niet hoe het werkt. De scheids geeft bij het moment aan wat hij heeft gezien. Daarop moet de VAR bepalen of Higler daarmee een duidelijke fout maakt ja of nee. Kortom: als Higler roept ‘sliding Wieffer, eerst de bal daarna de man’ dan mag Ruperti er niet eens meer aankomen als hij ziet dat inderdaad eerst de bal geraakt wordt en daarna pas de man.

25 januari 2024 om 09:35

Is dat een regel? Genoeg fases waar ballen schampen om dan een tegenstander te raken fouten zijn geweest hoor. De bal raken is geen vrijkaart om alles maar te mogen doen, staat nergens in het reglement.

25 januari 2024 om 09:36

Haha dan zou Berghuis ook geen rood hebben gekregen tegen Marseille. Dat is absoluut niet de regel.

25 januari 2024 om 09:39

Niet als er geen intentie is om de speler te raken (duel om de bal) en het duidelijke risico je tegenstander te blesseren. Daarbij heeft iedereen het ook fout als het gaat om een 2e gele kaart: de regel voor geel en een penalty is al enige tijd geleden aangepast dat er bij een duel om de bal niet standaard een kaart zal worden gegeven. Maar bijvoorbeeld wel bij vasthouden (geen bal) of duwen (geen bal).

25 januari 2024 om 09:41

@Damsterdam "hij raak amper de bal" is alsnog wel de bal aanraken, right? Ook al is het maar toucheren.

Ik weet niet 100% zeker wat de regels zijn. Maar volgens mij gaat het wel om "wat raak je als eerst" raakt Wieffer eerst de man, zou de situatie anders zijn.

Al blijft het uiteraard vreemd dat deze situatie niet (lang) is bekeken.

25 januari 2024 om 09:45

De tackle van Berghuis op Correa was een gevaarlijke/gemene tackle. Je kan niet zeggen dat de tackle van gisteren Noa Lang in gevaar bracht. Zat totaal geen snelheid in en wat ook niet "gemeen".

25 januari 2024 om 09:45

Het gaat niet om wat je als eerst raakt. Als je licht de bal toucheert en daarna vol de enkels van iemand dan maak je alsnog een overtreding.

25 januari 2024 om 09:53

Ik geloof dat de regel is dat als de speler die wordt neergehaald na het raken van de bal de bal nog had kunnen halen, waardoor hem dus balbezit (en in dit geval een scoringskans) is ontnomen, het gewoon een overtreding is. Maar goed, ik ben geen scheidsrechter.

Ik weet in ieder geval zeker dat eerst de bal raken geen vrijstelling geeft

25 januari 2024 om 09:57

Het verschilt per situatie blijkbaar. Ik heb ook wedstrijden met Europees voetbal gezien waar iemand keihard invliegt vol op de bal en de tegenstander meeneemt en Rood krijgt

25 januari 2024 om 09:24

Dan heb je gok ik het beeld gemist van achter het doel, je ziet daar duidelijk dat hij zijn voet vol op de enkel van Lang plant. Kan zijn dat hij de bal licht schampt, maar neemt niet weg dat hij gewoon vol zijn noppen op de enkel van Lang plant en het dus een penalty zou zijn.
Verder is het een triest mannetje, eerste waar je aan denkt op het moment dat je hebt verloren is het provoceren van je tegenstander.

25 januari 2024 om 09:26

Dus jij vind dat als je de bal een heel klein beetje toucheert echt minimaal en daarna iemand gruwelijk door midden zaagt dat je dan dus de bal speelt??? Hahaha jij hebt er echt nul verstand van! Het is gewoon een penalty klaar en een rode kaart

25 januari 2024 om 09:36

Dat vindt hij niet, zo zijn de regels. Je ziet wel eens van die enorme glijdende tackles van verdedigers waar de bal wordt gespeeld en de aanvaller vervolgens in de val wordt meegenomen. Dat is ook gewoon doorspelen. Maar goed, je kunt er nog uren over door discussiëren, het is wat het is en het blijft wat het blijft.

25 januari 2024 om 09:39

Zo zijn de regels helemaal niet. Wat een onzin verkondig je hier.

25 januari 2024 om 09:44

Kan mij er gewoon niks bij voorstellen dat mensen twijfelen over dat dit een penalty is? Ik snap dat wieffer hier probeert een uiterste poging te doen om de bal te spelen maar met veel en veels teveel risico daarbij raakt hij echt vol de voet van Noa en de bal die hij toucheert is niet eens met het blote oog te zien zelfs met de var amper dus meer vlees dan bal en zelfs kan noa hier zwaar geblesseerd raken aan zijn linker enkel? Maar goed ik hou erover op het blijft voor mij een absolute dwaling van de referee

25 januari 2024 om 09:47

Met verbazing lees ik hoe sommigen nog steeds beweren dat het geen penalty is. Zelfs Slot heeft het toegegeven. Wat moet er nog meer gebeuren om die laatste Feyenoord supporters over de streep te trekken? Moet de KNVB excuses aanbieden en geloven jullie het dan wel?

25 januari 2024 om 09:55

Suc6magnet, kun je me verwijzen naar het artikel in het KNVB reglement waar deze regel is gedocumenteerd?

25 januari 2024 om 09:50

Hahaha, dat hij de de bal lichtelijk schampt betekent toch niet dat het geen penalty is? Als hij Lang niet onderuit schoffelt dan kan die, ook na het schampen van de bal van Wieffer, gewoon doorlopen.

25 januari 2024 om 09:51

Ik zie echt niet dat ie de bal raakt. Ja van achter zie je dat iemand de bal raakt, maar is dat Lang of Wieffer? Ik vind het een pingel. En als je het geen pingel vindt, moet de scheids naar het scherm en dan heuuuuul goed en lang kijken.

25 januari 2024 om 10:31

Formus....blijf jij lekker volhouden dat het geen pingel was 🤣

25 januari 2024 om 11:33

@marcs ik denk ook penalty maar er zijn beelden die uitwijzen dat eerst de bal gespeeld werd, dus daar kan een scheidsrechter het mee doen.

25 januari 2024 om 13:14

Formus ik maak mij serieus zorgen om jouw mentale gesteldheid als je dit echt geen penalty vindt. Wieffer had er gewoon met rood afgemoeten en PSV had een penalty moeten krijgen

Wat is het toch ook een verongelijkt klein kind die Noa Lang. Feyenoord werk blijkaar als een rode lap voor hem als een stier. Denk dat hij dit seizoen meer minuten kwijt is geweest aan het over Feyenoord hebben, provoceren etc dan dat hij zelf minuten op het veld heeft gestaan.

Zal wel weer veel kritiek op komen maar ik vind het nogal onrealistisch te verwachten dat voetballers emotieloze machines zijn.

Kan me perfect inbeelden dat er een paar malloten de meest ongepaste dingen naar Lang roepen, iedereen die al is in een voetbalstadion geweest is kan dat volgens mij, en dan vind ik het niet eens zo erg dat hij daar eens op reageert.

25 januari 2024 om 09:26

Dat zal best, maar moet het dan ook nog op insta daarna en de volgende ochtend nog een keer op insta? Hij is in zijn hoofd nog een beetje een kind, en dat kan je hem niet kwalijk nemen, maar dat ie zo vaak reageert ligt aan hem, want hij is de enige die telkens dit soort dingen doet.

25 januari 2024 om 09:30

Een klein kind is het zeker. Gaat er ook niet meer uitgaan. Maar zo erg vind ik het allemaal niet hoor. Dan heb ik gisteren aanstelgedrag gezien dat ik veel erger vind dan wat instagrampostjes.

25 januari 2024 om 09:36

Het is ook niet zo erg hoor, maar dan krijgen we straks weer dat ie haters heeft enzo en dat doe je dan wel een beetje zelf. Verder zelf weten, wij hebben gewonnen, dit maakt het vooral leuker

25 januari 2024 om 09:48

Bedankt Lierse, je zal jezelf niet populair maken hier, maar je opmerkingen snijden hout. In Nederland vinden de meesten namelijk spelers als Lang niet zo leuk. Hetzelfde geldt voor een Tadic en Alvarez. Maar als een speler van iemands favoriete club dergelijk gedrag laat zien is het ineens oke.

25 januari 2024 om 09:27

Maar dat hij “daar eens” op reageert klopt natuurlijk niet. Hij reageert er namelijk altijd op en lijkt, als hij tegen Feyenoord moet voetballen, drukker bezig te zijn met het uitoefenen van zijn Feyenoord-haat dan voetballen. Gisteren gesolliciteerd naar de slechtste invalbeurt uit het huidige bekerseizoen. Laat hem zich daar lekker druk over maken. Klein mannetje die Noa.

25 januari 2024 om 09:29

Slechtste invalbeurt? Dan heb jij toch andere dingen gezien hoor. Had een penalty moeten krijgen, bijna bijgedragen aan de 1-1 met een prachtige actie en gewoon het feit dat alle Feyenoorders zo op hem reageerden zegt al meer dan genoeg.

25 januari 2024 om 09:40

Je kan het ook omdraaien. Het lijkt erop dat het Feyenoord 1 ding wil doen en dat is Lang opnaaien. Alleen maar uitfluiten, van alles naar zijn kop roepen, met bier gooien tijdens de warming up. Vervolgens proberen Feyenoorders hem een 2e gele kaart aan te naaien (oa Gimenez en Timber).

25 januari 2024 om 09:40

Een gewone aanvallende actie op de achterlijn waarbij Wieffer ten alle tijden op zijn benen hoort te blijven staan en er niks aan de hand is en een zeer dom uitgespeelde buitenspel goal - volgens mij heb jij andere dingen gezien want het is mij ontgaan wanneer het 1-1 heeft gestaan. En oh wat stond hij toen trouwens weer voor schut met zijn vingertje voor het publiek.

Voor de rest alleen maar balverlies geleden, geel gepakt, ruzie gezocht en in de broekzak van Geertruida gezeten. Zeer slechte invalbeurt ja.

25 januari 2024 om 09:43

“Bijna bijgedragen aan de 1-1”, zou ook zomaar kunnen wijzen op het feit dat het nooit 1-1 geworden is.

Maar ik bespeur een beetje afkeer tegenover de persoon Lang die je objectiviteit ietwat vertroebelt.

25 januari 2024 om 10:10

@voetbaltjer, maar het aannaaien van kaarten van Ramalho in de 1e helft en Luuk de Jong en Guus Til die daar druk mee bezig waren vindt je wel goed te praten? Want ik moet zeggen dat die daar ook aardig druk mee waren.

Wat moet je precies omdraaien? Want volgens mij is het Lang die ten alle tijden het altijd over Feyenoord moet hebben en het altijd provocerend over laat komen.

25 januari 2024 om 09:33

Het grappige vind ik dat wij als supporters er iets van vinden. De meeste kunnen zich op de tribune niet rustig houden en zullen ongetwijfeld ook een keer de emoties niet te baas zijn.

Nu zullen hier wel weer mensen op reageren die natuurlijk nooit een vlieg kwaad doen en altijd rustig op het stoeltje zitten in het stadion.

Nu is Lang wel een speler die heel lang in de emotie blijft zitten.

25 januari 2024 om 09:37

We hebben allemaal wel al eens een potje als dit gehad in de jeugd. En dat is dan nog zonder 60.000 kerels die je uitschelden en uitfluiten.

25 januari 2024 om 09:53

Sommige spelers overkomt dat, dat ze door een foute actie het gedaan hebben bij het publiek en diegene uitgedaagd word. Maar in het geval van Noa Lang, die houd hier toch gewoon van? Die word liever 90 minuten uitgefloten dan toegejuicht. Als hij weer een sneer uitdeelt naar Feyenoord in zijn interviews, weet hij toch dat hij weer aan de beurt komt. Vind dat ook niet zo'n probleem als het hierbij blijft. Publiek laat zich beetje gaan, Noa Lang laat zich beetje gaan. En weer door.

25 januari 2024 om 10:50

Zeker die socials maken me geen reet. Lekker interessant wat hij allemaal op zijn insta zet.

25 januari 2024 om 10:06

Naja, we hebben onze discussies maar ben het hier totaal met je eens Lierse1997.

wat me opvalt is dat er toch een bepaald gevoel van clubvoorkeur in het spel is als het gaat om noa lang. hij is een klein zielig mannetje....terwijl guedtti een held word genoemd haha

25 januari 2024 om 09:29

Ik vind Guidetti echt een enorm irritant ventje. Ja, je hebt toen ergens in de 19e eeuw die hattrick gemaakt, maar speelde er gewoon 1 jaar als huurling, je bent geen Coen Moulijn. De vergelijking met Guidetti vind ik overigens wel een goeie. Eindeloos provoceren en dan zeuren dat mensen haters zijn.

Alsof je naast de snelweg gaat staan en naar iedereen die langsrijdt je middelvinger opsteekt en als iemand dan roept dat je een eikel bent snel je telefoon pakken en op insta zetten dat je je niet bezighoudt met zulke haters.

25 januari 2024 om 09:39

Dat jij dat vindt siert je, maar over het algemeen wordt Guidetti toch wel als held gezien door het legioen. Zo heeft elke supporter toch gewoon zijn blindheid. Of het nu Kramer, Suarez, Guidetti, Toivonen, van Bommel, en ga zo maar door betreft. Spelers die je graag in je eigen team ziet, maar verfoeit als hij bij de tegenstander speelt.

25 januari 2024 om 09:47

Ja klopt ook hoor, maar ik kan er toch niet van genieten. Net als dat gedrag van Gimenez gisteren op het einde. Speel je zo'n dampende drol van een wedstrijd en dan ga je je zo aanstellen.

Om een Lang verhaal kort te maken: voor Feyenoorders was het gisteren een heerlijke avond.

Helaas zijn er weinig voetbal topics en vooral veel ophef-topics. Daarom bij deze:

Nieuwkoop deed het verrassend goed. Trauner scoort altijd NET niet op wonderbaarlijke manier. Feyenoord heeft eindelijk eens laten zien tot het einde te willen vechten dit seizoen. Gimenez werkt zich een slag in de rondte, maar is wat minder scherp daardoor voor de goal. Bijlow heeft op dat rare moment na zich onderscheiden met een aantal geweldige reddingen. En zelfs Paixao liet af en toe zien gevaarlijk te kunnen worden, al moet het echt wel een stukkie beter.

Timber is inmiddels toch wel onze beste man aan het worden. Hij is ontzettend sterk in de duels en gaat nu ook nog regelmatig scoren. Daar gaan we veel plezier aan beleven.

25 januari 2024 om 10:05

Dankjewel, wordt erg gewaardeerd. Helemaal eens met je post. Vond Hartman ook weer sterk. Toch op papier de beste winger helemaal uit de wedstrijd gespeeld...

25 januari 2024 om 10:52

Dan zal ik de PSV analyse maar voor mij nemen. Eerste halfuur begonnen we redelijk, daarna begonnen we meer van afstand te dekken en zag je dat Feyenoord meer grip kreeg op ons. Dit PSV heeft sowieso veel moeite met felle duels op het middenveld vandaar dat de roep om Saibari en Veerman (de ene vanwege z'n strijd, de ander vanwege zijn voetballende kwaliteiten om daar onderuit te voetballen) zo groot waren. Tweede helft vond ik ons over het algemeen de bovenliggende partij. Mauro Junior viel goed in, Van Aanholt wat minder. Lozano paar keer erg gevaarlijk die ook een goede 60 minuten speelde tegen twee verdedigers (Nieuwkoop & Luts) Bakayoko was helaas minder.

Al met al vond ik ons in ieder geval een stuk beter dan tegen Fc Utreg dus dat was in ieder geval positief. Jammer dat het einde zo liep maar dan hadden we maar eerder de 1-1 moeten maken.

Offtopic: Feye_88 ik zag in een ander topic dat je zoontje vandaag was uitgerekend, Gefeliciteerd alvast!

Lang is toch wel de grootste kleuter van de eredivisie. Kan niet wachten totdat die weer naar het buitenland vertrekt.

25 januari 2024 om 12:45

Mhua, we hebben er gisteren wel meer gezien die terug kunnen naar de kleuterschool. Waaronder Slot. Janken als spelers van andere clubs zich zo aanstellen, maar als de eigen spelers het doen...

25 januari 2024 om 16:01

Ja sommige liepen te janken. Maar wat lang doet slaat echt alles. Dat is totaal niet te vergelijken met Slot en ieder ander

Feyenoorders en PSV’ers die zo boos kunnen zijn op elkaar. Eén van de spaarzame leuke momentjes voor een Ajacied dit seizoen. Wordt tijd dat Ajax volgend seizoen weer gaat presteren, want het niveau in de Eredivisie lijkt dit seizoen werkelijk waar nergens op. Voor je het weet zijn we terug bij af op de Coëfficiëntenlijst en dat is niet wat je moet willen als Nederland zijnde.

Ik heb die goal van Timber nog eens teruggekeken en die zat er, ondanks dat ie veel ruimte had, toch wel erg goed in. Sowieso speelde hij echt fantastisch, in de eerste helft speelde hij Schouten en Tilmann compleet uit de wedstrijd en met Mauro kreeg ik bijna medelijden. Als hij rustiger wordt voor de goal speelt ie binnen een jaar voor Oranje. Van der Vaart lijkt misschien toch wel een punt te hebben gehad (al is ie nog niet beter dan Kokcu voor ons was).

On: oke Noa, sterkte ermee. Ik zou me richten op je rendement, want het lijkt nergens op. Gisteren 1 leuke actie, verder vooral veel gevaarlijk balverlies en misbaar. Ik zou me meer zorgen maken om Vertessen dan om Feyenoord op dit moment.

25 januari 2024 om 09:37

Hij kan echt zo heerlijk wegdraaien. En zn medespelers weten precies hoe hij ingespeeld moet worden. Daarnaast is het een beest in de duels.

Kokcu had nog wat meer woede in zn spel haha en ik vond hem wat directer (eerder schieten, eerder voor de beslissende pass). Maar Timber is een waardige vervanger.

We moeten alleen tegen de kleinere clubs wat minder het balletje rondspelen en vaker de 16 in of schieten. Het is zo voorspelbaar, terwijl dat eigenlijk niet hoeft.

Niet handig van Noa. Neem een voorbeeld aan Luuk of Chucky. Die zijn ook niet bepaald geliefd bij tegenstanders, maar kunnen ze wel beheersen richting het publiek.

Volgende keer bij zo'n tackle doorrollen en doen alsof je dood gaat van de pijn. Meteen op staan helpt totaal niet in deze situatie, weten we dat ook weer.

Jammer dat een situatie als deze de complete wedstrijd bepaalt, wedstrijd kon beide kanten op vallen en dat is gister in het voordeel van Feyenoord gebeurd.

25 januari 2024 om 09:37

Zou natuurlijk niet uit mogen maken. De VAR heeft de tijd om rustig te kijken zonder eventuele emotie of duikeling. Die heeft dat nagelaten.

25 januari 2024 om 09:44

Nee, dat mag zeker niet uit maken maar ik had het gevoel dat het zeker wel werd meegenomen in deze situatie.

25 januari 2024 om 09:45

Het ergste van alles inderdaad. Als je niet simuleert dan naai je jezelf tegenwoordig.

Noa lang is de nieuwe Henderson zie ik. Nice….

25 januari 2024 om 09:56

Ik heb toch voorkeur voor Henderson topics

25 januari 2024 om 10:09

Waarom kom je het weer over Ajax hebben in een topic tussen de nummer 1 en 2, in de beker waar ook Ajax niet eens speelt?

Snap Lang zijn frustratie wel maar die jongen moet echt nog een hoop leren. In mijn ogen was het ook zeker een penalty en tweede gele kaart voor Wieffer. De VAR is vaak gewoon een aanfluiting en ze hadden de beslissing zeer snel genomen. Dus voor hun was het duidelijk. Was voor geen enkele club gisterenavond btw ! Vond het wel leuk om naar te kijken.

Tja ik denk ook dat het een pingel was. Maar ik had hem ook niet gegeven! Overigens zijn er beelden die ontkrachten dat het een pingel was. En als ik bondscoach zou zijn zou ik lekker tegen die Noa Lang zeggen, dat als hij niet normaal kan doen op veld en sociale media hij beter voor een interland carrière bij de Antillen kan kiezen. Dit hoor je niet te doen als international zijnde. Emotie of niet maar je doe wel normaal

Ik heb de beelden heel goed meerdere keren bestudeerd en ik vind het nog best discutabel. Als je heel goed kijkt en inzoomt op de bal, dan zie je dat de bal net een héél klein tikje draait. Dat zou kunnen komen doordat Wieffer gewoon nét de bal raakt/schampt voordat hij Lang raakt en dus de bal speelt, maar het is lastig te zeggen (ik kan me voorstellen dat een PSV-fan het anders ziet). Wieffer zei ook dat dit voor zijn gevoel ook zo was tijdens de wedstrijd. Waarschijnlijk wordt 9 van de 10 keer in dit soort situaties de penalty natuurlijk wel gegeven, maar nu heeft PSV gewoon pech. Kan gebeuren. Buiten dat, de penalty had er nog in moeten gaan en dan was er waarschijnlijk nog extra tijd en misschien penalty's geweest, dus helemaal niet gezegd of PSV dan wel zou hebben gewonnen.

OMG als dit al geen strafschop is??? De scheids kan het nog ontgaan zijn, daarom is de VAR juist in het leven geroepen. Is toch te gek voor woorden dat de scheidsrechter niet eens naar het scherm wordt geroepen? Dit kan echt niet meer jongens, dit hele VAR team moet een paar wedstrijden geschorst worden. Dit soort blunders mag best wel tegen opgetreden worden, helemaal in een soort waar zover geld in om gaat…

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren