voetbalzone

Gabbidon vindt het tijd voor nieuwe lichting en stopt bij Wales

Bart Kruyt04 okt 2010, 18:43
Laatst bijgewerkt: 04 okt 2010, 18:43
Advertentie

Danny Gabbidon heeft besloten om zich niet meer beschikbaar te stellen voor het nationale elftal van Wales. De verdediger speelde wegens blessureleed een klein jaar geleden zijn laatste interland, maar zou weer worden opgeroepen voor de aankomende interlands met Bulgarije en Zwitserland. Gabbidon zal echter niet komen opdagen.

De 31-jarige verdediger van West Ham United heeft bondscoach Brian Flynn laten weten dat hij een punt zet achter zijn interlandloopbaan. “Na negen mooie jaren heb ik besloten om mezelf niet meer beschikbaar te stellen voor Wales”, zei Gabbidon in een statement. “Het was een mooie reis en nu is het tijd voor jongere spelers om op te staan.”

Gabbidon speelde in totaal 43 interlands voor Wales, waarvan de laatste in november van het vorige kalenderjaar. De verdediger zat vervolgens langdurig in de lappenmand, maar is inmiddels weer fit en zou worden uitgenodigd voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Bulgarije en Zwitserland. Gabbidon wordt nu echter niet geselecteerd.

Bezig met laden …