voetbalzone

Galatasaray bevestigt: ‘Man United heeft Sneijder aanbieding gedaan’

Gijs Freriks31 aug 2013, 21:05
Laatst bijgewerkt: 31 aug 2013, 21:05
Advertentie
/

Manchester United is zoals bekend op zoek naar een middenvelder en heeft ook een poging ondernomen om Wesley Sneijder deze zomer in te lijven. Dat bevestigt sportief directeur Bülent Tulun zaterdagavond in de Turkse media. De middenvelder heeft echter zelf bedankt voor de mogelijkheid om naar Old Trafford te verhuizen. Galatasaray heeft ook geen interesse om Sneijder te verkopen.

Manager David Moyes zou bereid zijn om 7,5 miljoen euro te betalen voor de ex-aanvoerder van Oranje. “Sneijder ontving twee weken geleden een aanbieding van United, maar die heeft hij niet geaccepteerd. Er zijn nog meer clubs die Sneijder willen hebben, maar we willen hem net als Burak Yilmaz niet kwijt”, aldus Bülent. De 29-jarige Sneijder vertrok in de winterstop naar Turkije. Vorig seizoen kwam hij in 12 wedstrijden in de Süper Lig tot 3 doelpunten.

Sneijder is dit seizoen prima begonnen bij Cim Bom. Hij was belangrijk in de Süper Kupa, scoorde tegen Gaziantepspor en speelde tegen Bursaspor en Eskisehirspor de hele wedstrijd mee. Desondanks nam Louis van Gaal hem niet op in de selectie van het Nederlands elftal. United deed eerder deze zomer overigens ook pogingen bij Thiago Alcántara, Cesc Fàbregas, Ander Herrera en Marouane Fellaini. Men zou ook een bod op Daniele De Rossi hebben uitgebracht.

Bezig met laden …