voetbalzone

Galatasaray heeft weer goed nieuws voor fans en verlengt met succescoach

Bart Kruyt03 sep 2013, 17:10
Laatst bijgewerkt: 03 sep 2013, 17:10
Advertentie

Voor de supporters van Galatasaray is de week geweldig begonnen. Maandag werd bekend dat Burak Yilmaz de club trouw zal blijven, ondanks de concrete belangstelling van Lazio, en een dag later maakte Cim Bom op de officiële website melding van de komst van het Portugese toptalent Bruma. De achttienjarige aanvaller zal voorlopig met Fatih Terim blijven samenwerken.

/

De 59-jarige Terim beschikte over een contract dat volgend jaar zomer zou aflopen, maar Galatasaray maakt dinsdagmiddag bekend dat de verbintenis is opengebroken. De succescoach heeft voor twee jaar bijgetekend en ligt nu dus tot medio 2016 vast bij de werkgever van Wesley Sneijder. Terim is bezig aan zijn tweede periode bij Galatasaray, waarmee hij tot dusver al zes keer kampioen werd.

De coach gaat dit seizoen voor zijn zevende kampioenschap en hoopt bovendien met Galatasaray hoge ogen te kunnen gooien in de Champions League. Vorig seizoen deden de Turken het uitstekend in dit toernooi, met een plek in de kwartfinale. Terim is sinds kort ook interim-bondscoach van Turkije, een job die hij combineert met zijn werkzaamheden voor Galatasaray.

Bezig met laden …