voetbalzone

'Galatasaray schrikt van vraagprijs Man City: ruim veertig miljoen euro'

Bart Kruyt07 okt 2015, 21:55
Laatst bijgewerkt: 07 okt 2015, 21:55
Advertentie

Galatasaray huurt Jason Denayer dit seizoen van Manchester City, maar lijkt een definitieve overname van de verdediger wel te kunnen vergeten. City ziet toekomst in de Belgisch international en heeft dat wel duidelijk gemaakt met het prijskaartje dat Denayer opgeplakt heeft gekregen.

Volgens de Manchester Evening News heeft Galatasaray al geïnformeerd naar de vraagprijs, maar kregen de Turken te horen dat Denayer alleen mag vertrekken als er ruim veertig miljoen euro op tafel komt. Dat bedrag gaat Galatasaray logischerwijs niet op tafel leggen, waardoor het ernaar uitziet dat Denayer na dit seizoen terugkeert naar City.

De twintigjarige Belg kwam vorig seizoen op huurbasis uit voor Celtic en deed het daar zo goed, dat hij een nieuw contract in Manchester kon tekenen. Hij leek ook een kans te gaan krijgen in het team van Manuel Pellegrini, maar toen Nicolás Otamendi werd gekocht en Eliaquim Mangala niet vertrok, kon Denayer weer verhuurd worden. Het is de bedoeling dat hij volgend seizoen de 36-jarige Martin Demichelis zal gaan vervangen in het Etihad Stadium.

Bezig met laden …